ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2019 | 10:05

Τον θέλω

παρα πολυ αλλα δεν με κυνηγαει, μια φορα μου ζητησε να βγουμε και απο τοτε τίποτα, μα ουτε να προσπαθησει λιγο δεν μπορει.Δυστυχως οι αντρες δεν ειναι οπως ηταν καποτε(παντα σε συγκριση με αυτα που λεει η μανα μου).
10
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή φταίει το ότι έχουν αλλάξει οι άνδρες που δεν σε κυνήγησε! Η πιθανότητα να μην του άρεσες αρκετά δηλ δεν παίζει; Αυτό που πολλοί, γυναίκες και άνδρες, δεν μπορούν να δεχτούν ότι ο άλλος απλώς δεν τους θέλει και προσπαθούν να αποδοσουν τη χυλόπιτα ή την αδιαφορία σε μια γενικότερη τάση που ακολουθεί το άλλο φύλο πολύ με εκνευρίζει.
πωωωωωωωωωωωω ξενερα μακρυά από αυτά . στον έρωτα και στην φιλια ακόμα χρειαζετε κι απ τις δυο μεριές να γινονται βήματα οικοδομισησ μιας σωστής σχέσης . τότε αξίζει και μένει κάτι σταθερό πάντα στις σχεσεις των ανθρώπων πρέπει και από τις δυο μεριές να υπάρχει θέληση για κάτι κάλο.
Εμένα μου φαίνεται ότι αρνήθηκες την έξοδο μαζί του για να σε κυνηγήσει. Αυτός μπορεί να μην κυνηγάει τις κοπέλες (όπως λες) και να νόμισε ότι τον απέρριψες.Υ.Γ Δεν είναι απαραίτητο να είναι όλοι οι άντρες κυνηγοί.
Οι ιστορίες για άνδρες που βρήκαν μία γυναίκα να ερωτευτούν και να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να είναι μαζί της δεν είναι μόνο από τη γενιά των γονιών ή παππούδων μας. Και οι σύγχρονοι άνδρες κυνηγούν και προσπαθούν, απλώς είναι σπάνιο φαινόμενο, και όχι επειδή λιγόστεψαν ή ατόνησαν οι άνδρες, αλλά επειδή δεν υπάρχει η πίεση της κοινωνικής προσδοκίας ότι ο άνδρας οπωσδήποτε θα τρέξει ή/και δεν θ' αφήσει ευκαιρία ανεκμετάλλευτη με γυναίκα. Πλέον δεν υφίσταται το μοντέλο συμπεριφοράς που θέλει την κοπέλα να περιμένει παθητικά στο κάστρο της όσο ο παντοδύναμος πρίγκιπας κινητοποιεί εκστρατείες για να την πάρει μαζί του.Μην απογοητεύεσαι από τους άνδρες συλλήβδην. Προφανώς δεν είναι ο άνθρωπός σου, οπότε και δεν έχει κίνητρα για να θέλει ξανά να συναντηθείτε. Θα βρεθεί και για σένα κάποιος που θα είναι αρκετά ενθουσιασμένος για να θέλει να ξαναβγείτε και να κάνει την κάθε σας συνάντηση γιορτή.
Ζήτησε να βγειτε; Βγήκατε; Αν α) δεν βγήκατε, σημαίνει ότι πάει, πέρασε, δεν έγινε, το όποιο ενδιαφέρον στέρεψε. Αν β) βγήκατε, σημαίνει ότι δεν πέρασε καλά, δεν πρόκαμε, το όποιο ενδιαφέρον στέρεψε. Δεν κατανοώ γιά ποιό λόγο (το παθαίνουν γυναίκες ως επί το πλείστον αυτό) μας φαίνεται αδιανόητο να μην μας θέλουν αυτοί που θέλουμε!
"Δεν κατανοώ γιά ποιό λόγο (το παθαίνουν γυναίκες ως επί το πλείστον αυτό) μας φαίνεται αδιανόητο να μην μας θέλουν αυτοί που θέλουμε! " Σε μικρότερες ηλικίες ζούμε με φανταστικούς ή ανεκπλήρωτους έρωτες. Αυτό συμβαίνει ίσως επειδή είμασταν φαντασιόπληκτες ή πολύ ντροπαλές...
Λυπάμαι, αλλά θα ήθελα να μου το έχουν πει κι εμένα σε ανάλογες στιγμές της ζωής μου: βρεθήκατε, του έδειξες κάποιου βαθμού ενδιαφέρον, δεν αξιοποίησε την ευκαιρία, πολύ απλά δεν του αρέσεις αρκετά. Επίσης μπορείς να αναλογιστείς μήπως ο λόγος που δεν του αρέσεις αρκετά είναι τα παρωχημένα στερεότυπα για τους ρόλους των φύλων τα οποία αναπαράγεις.
Ξέρεις η κοινωνία,ο πολιτισμός και οι συμπεριφορές των ανθρώπων είναι κάτι δυναμικό.Αν θες τον άντρα κυνηγό πήγαινε σε κανένα κατσικοχώρι και θα τον βρεις.Μέχρι τότε δέξου την πραγματικότητα και προσαρμόσου.
Scroll to top icon