ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2019 | 14:49

Εύκολα λόγια παρηγοριάς

Αχ ρε παιδιά πόσο εύκολα λέγονται διάφορα πράγματα όταν δεν αφορούν εμάς προσωπικά αλλά τους άλλους.Λένε πολλοί ας πούμε ότι δεν έχει σημασία αν υπάρχει ανταπόκριση στον έρωτα αρκεί να αγαπάς εσύ.Ή να προσπάθείς κι ας μην υπάρχει αποτέλεσμα.Το ταξίδι μετράει, όχι ο προορισμός και τέτοια.Ωραία αυτά αλλά συνήθως λέγονται για παρηγοριά από ανθρώπους που αν τους συνέβαινε το ίδιο σε αυτούς δεν θα το άντεχαν.
8
 
 
 
 
σχόλια
Και που ξέρεις εσύ τι έχει περάσει ο καθένας; Ίσως να ήσουν εσύ εκείνος/εκείνη που δεν θα "άντεχε" να περάσει την ζωή κάποιου που σου λέει μερικά λόγια παρηγοριάς.
Ποιος τα λέει μωρέ αυτά ?Ειδικά το :Λένε πολλοί ας πούμε ότι δεν έχει σημασία αν υπάρχει ανταπόκριση στον έρωτα αρκεί να αγαπάς εσύ. Πηγή: www.lifo.grΑλήθεια τώρα ?
"Λένε πολλοί ας πούμε ότι δεν έχει σημασία αν υπάρχει ανταπόκριση στον έρωτα αρκεί να αγαπάς εσύ.Ή να προσπάθείς κι ας μην υπάρχει αποτέλεσμα.Το ταξίδι μετράει, όχι ο προορισμός."Δεν υπάρχουν μεγαλύτερες κοινοτοπίες και κενολογίες, όποιος σου είπε κάτι τέτοιο όντως δεν είχε ακούσει καν τι του έλεγες και προσπαθούσε να ξεμπερδεψει με μια μπαρούφα.
Πάντως το "σημασία έχει να αγαπάς" προσωπικά το λέω επειδή το πιστεύω. Πονάει αν δεν είναι αμοιβαίο, ποιος λέει όχι, αλλά και μόνο το βίωμα του έρωτα είναι μια συγκλονιστική εμπειρία!Σπάνια λέω λογιά παρηγοριάς επειδή ακούγονται ψεύτικα.
Καταλαβαίνω ότι η εξομολόγηση σου πηγάζει από προσωπικά βιώματα και λυπάμαι πραγματικά που δεν κατάφερες να προσελκύσεις ειλικρινείς φίλους στην ζωή σου.Εύχομαι μέσα στην πορεία της ζωής να βρεις την λύτρωση από την πίκρα που σε διαπερνά.Και τώρα κάτσε σκέψου αν τα έγραψα γιατί τα εννοώ η για παρηγοριά στον άρρωστο
είναι λογία στήριξης προσπαθούν κάποιοι ανθρωποι να εμψυχώσουν οποίον πονάει .κάτι να του πουν παρήγορο άσχετος αν δε καλύπτουν αυτά τα λογια το φάσμα της πραγματικοτιτας πού βιώνει αυτός που λεει τον πόνο του.
Ισχυει οντως. Αλλα προσπαθουν να ειναι ευγενικοι. Οι πολλοι στενοι φιλοι καλο ειναι να μας λενε την αληθεια με κομψο τροπο. Πιο πολυ σε βοηθανε ετσι. Εγω αυτο θα ηθελα να μου λενε γιατι μεσα μου ξερω ποια ειναι η αληθεια. Βεβαια καποιε φορες εγω δεν λεω την πληρη αληθεια στους φιλους μου γιατι δεν θελω να τους στεναχωρησω.
Scroll to top icon