ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2019 | 17:18

Όλοι εσείς

που συγκλονίζεστε γιατί αγόρια ή κορίτσια 17-19 ετών δεν έχουν κάνει ακόμη σεξ είστε τραγικοί.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χτυπάμε κάρτα. Όποτε νιώσει κανείς το κάνει για πρώτη φορά αν έχει ακόμα την αγνότητά του/της. Επίσης και αν έχει κάνει αλλά απέχει για δικούς του/της λόγους που είναι πάμπολλοι γιατί ο καθένας έχει τα δικά του. Τραγικό είναι να ασχολείται ο καθένας με τη σεξουαλική ζωή του άλλου επειδή δεν έχει ο ίδιος ιδιωτική ζωή. Τραγικό είναι επίσης να μιλάει κανείς και να δίνει τροφή να τον/την σχολιάζουν. Καλώς αν θέλει να μιλήσει σε έμπιστο άτομο όντως, κακώς εν γνώση του να δίνει τροφή.
Η λέξη "μόδα" με προβληματίζει ελαφρώς και παίρνω πάσα να πω κάτι, όχι σναγκαστικά αναφερόμενη σε σένα.Στα νειάτα μου πριν 30 χρόνια πάλι στα 17-19 θεωρούνταν μια νορμάλ ηλικία έναρξης.Στα χρόνια της μάνας μου άντε μόλις γινόταν "σοβαρή" σχέση περίπου στα 19-20, για τους άντρες σαφ´ως χαμηλότερα και χωρίς προσπαιτούμενο την "σοβαρή" σχέση.Στα χρόνια των γιαγιάδων μας τεκβοποιούσαν στα 20 στα αστικά περιβάλλοντα, στα χωριά κο σπό τα 13. Σε προηγούμενους αιώνες επίσης κάπου εκεί κυμαίνονταν τα όρια έναρξης.Επειδή βλέπουμε ολημερις κι ολονυκτίς κwλους να μας καταδιώκουν στα σοσιαλ, συα media και στην γενικότερη τσοντοκουλτούρα που διαποτίζει το γίγνεσθαι, δεν σημαίνει ότι η υγιώς εντεταγμένη στην όψιμη εφηβική και μετεφηβική ηλικία επιθυμία και προσδοκία ερωτικής ωρίμανσης είναι προιόν μιμητισμού.Οι ανθρωποι έχουν ορμές. Έτσι είναι.
Scroll to top icon