ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2019 | 00:25

Παρανοϊκή;

Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη με το σώμα μου. Και κοντή είμαι (1.65) και όχι ιδιαίτερα αδύνατη (50 κιλά). Και δεν μου έφταναν όλα αυτά, έχω και ραγάδες αν και είμαι αρκετά γυμνασμένη. Το πρόσωπό μου, ντάξει, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν θα γίνω εξώφυλλο στη Vogue αλλά δεν είμαι και άσχημη. Δεν αντέχω να κοιτάω το σώμα μου στον καθρέφτη, ειδικά με τις ραγάδες μου έρχεται να τρελαθώ. Ακόμα και στην παράλια έχω να βγώ οκτώ χρόνια γιατί ντρέπομαι. Είμαι αισίως 20 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση (ούτε σεξ) εξαιτίας τους. Μα φανταστείτε να με δει κάποιος με τις ραγάδες στο κρεβάτι, θα ξεράσει δυο-τρεις φορές και θα φύγει τρέχοντας. Απλά δεν μπορώ να συνηθίσω την ιδέα ότι δεν πρόκειται να κάνω ποτέ μου σχέση. Έχω κουραστεί να με δουλεύουν άντρες άμα βγαίνω. Δεν συμβαίνει και πολύ συχνά αλλά αυτό που κάνουν πως φλερτάρουν και νομίζουν πως είμαι ηλίθια και δεν το καταλαβαίνω με εκνευρίζει απίστευτα! Το ξέρω, το σώμα μου είναι κατεστραμμένο δεν περίμενα τα ψέματά τους και τα τάχα μου "μου αρέσεις" για να το καταλάβω. Σε μια φίλη μου που το είπα μου είπε πως είμαι παρανοϊκή, λες και χρειαζόμουν και το δικό της δούλεμα. Από τη μια ελπίζω να είμαι, από την άλλη δεν θα αφήσω τις ελπίδες μου να είμαι επιθυμητή να κρύψουν την αντικειμενική αλήθεια ότι είμαι σαν το ανάποδο γαμώτο.
9
 
 
 
 
σχόλια
εγώ τι να πω που ειμαι 36 ετών 1,63 ύψος 90 κιλά με πατσάδες να κρέμονται σα να έχω γεννήσει 4 παιδιά και όλοι με περνάν για 45 ρα και με φωνάζουν μανταμ καλέ κυρία και τετεια ??? μην μιλάς καθόλου φιλενάδα μια χαρά είσαι :)
Διόλου περίεργο που έχει ανέβει με εσάς ο τζίρος του Instagram & λοιπών εφαρμογών κοινωνικής τάχα μου δικτύωσης, των life coaches, των personal trainers και των υπηρεσιών ψυχικής υγείας.Πόσο λυπηρό που ζείτε μόνο για την εικόνα σας.
Παρανοϊκή όχι , αλλά οποιοσδήποτε γράφει αυτές τις μπούρδες και περνιέται για μέγα τρολ , ε , είναι λίγο βλήμα. Και νομίζω έχει γραφτεί από άντρα η εξομολόγηση , μπορεί και θαμώνα των εξομολογησεων
Πριν μπεις και γράψεις όλες αυτές τις ψεύτικες βλακείες, σκέψου ότι μπορεί εκεί έξω να υπάρχει άλλο ένα κοριτσάκι που να σε ακούει και να θεωρεί ότι το 1,65 με τα 50 κιλά και οι ραγάδες είναι κάτι κακό που πρέπει να την κάνει να ντρέπεται. Βρες κάτι άλλο να περάσεις την ώρα σου. Βλήμα :)
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτή την αποστροφή για το σώμα σου! Οι αναλογίες σου 1.65 ύψος 50 κιλά ειναι μια χαρά! Είσαι 20 χρονών μπουμπούκι (ας μου επιτραπεί η έκφραση), οι άντρες σε πενεύουνε και εσύ έχεις μια αρρωστημένη ανασφάλεια και απέχθεια για τον εαυτό σου, αντί να πάρεις τα πάνω σου! Ξεκόλλα και ζήσε τη ζωή σου! Είσαι μια χαρά!!!
Scroll to top icon