ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2019 | 15:17

Μονος

Ειμαι μονος εδω και καιρο και το θεμα ειναι οτι με ρωτανε για πιο λογο ειμαι μονος...Τους λεω ειναι δυσκολο να βρω...Θα νομιζουν πως ειμαι γκευ αν συνεχισω ετσι...
10
 
 
 
 
σχόλια
Κάποια στιγμή μου είπε κάποια γνωστή το ίδιο. Τη ρώτησα πολύ απλά: Δείξε μου, αλλά δείξε μου, ΜΙΑ διαθέσιμη ελεύθερη που γνωρίζεις. Έσκυψε το κεφάλι. Αυτό να πεις και εσύ σε κάθε σούργελο που σπάει πλάκα μαζί σου εκ του ασφαλούς.
Ο moderator επέτρεψε τη δημοσίευση της ομοφοβικός αυτής εξομολόγησης αλλά θεώρησε πρέπον να διαγράψει το (επιθετικό αλλά στα πλαίσια του αξιοπρεπής πιστεύω) σχολιό μου και τη συζήτηση που ακολούθησε με τον oubna11.Με πολύ σεβασμό, μάλλον πρόκειται για κάποιον ή κάποια αμόρφωτο/η που δεν κατάλαβε καλά τι δουλειά κάνει εδώ μέσα.Αντίο εξομολογήσεις της lifo, σιγά μην ξαναπατήσω.
Και οι gay περνούν περιόδους μοναξιάς ή περιόδους που έχουν σύντροφο. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης αυτό, είναι λίγο άσχημη η σύγκριση που έκανες.Από εκεί και πέρα να βρεις αυτή που ψάχνεις και να το κάνεις για σένα, όχι για να μη νομίζουν οι άλλοι ούτε να ρυθμίζεις τη ζωή σου με βάση τα <<πιστεύω>>, τις ερωτήσεις και την αδιακρισία των άλλων.Αν πραγματικά θες κάποια στο πλευρό σου, σου εύχομαι ολόψυχα να την βρεις σύντομα. Σίγουρα υπάρχει. Κι εγώ ήμουν απογοητευμένος παλιά και δυσκολευόμουν και πληγωνόμουν, μέχρι που ήρθε η ώρα που βρήκα την ευτυχία στα μάτια της.
Scroll to top icon