ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2019 | 20:48

Δύσκολη εποχή.

Σεξ και μοναξιά, γνωστοί που δεν καταλαβαίνουν ότι έχεις ανάγκη την συναισθηματική ασφάλεια που προσφέρει μια σταθερή αποκλειστική σχέση. Πως γίναμε έτσι, να πρέπει να εξηγούμε γιατί θέλουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας. Άνθρωποι ανίκανοι να ανοιχτούν μάθανε να δίνουν το σώμα τους αλλά όχι την ψυχή τους. Νύχτες καυτού σεξ, δυνατοί οργασμοί και μετά τίποτα, πάλι μόνος στη ζωή στα προβλήματα και τις χαρές. Θα γεράσουμε και θα πεθάνουμε με ένα παράπονο, ότι κανείς δεν μας αγάπησε και δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει ποιοί είμαστε.Νιώθω απέραντη μοναξιά αλλά ελπίζω ακόμη, είμαι ακόμη εδώ.
10
 
 
 
 
σχόλια
Αν θέλεις να φτιάξεις ιμάμ μπαϊλντί, θα πάρεις μελιτζάνες και όχι κοτόπουλο. Έτσι είναι και οι σχέσεις: αν θέλεις αγάπη, θα επιλέξεις άνθρωπο που μπορεί να στην προσφέρει, χωρίς να προβαίνεις σε γενικεύσεις λόγω των εσφαλμένων σου επιλογών.
Σαν πολύ παρελθοντολαγνοι δεν έχουμε γίνει; Μια χαρά είναι η εποχή μας, από τις παλαιότερες πολύ καλύτερη. Μια χαρά μπορεί κανείς να βρει έναν άνθρωπο για μια όμορφη σχέση. Απλώς δεν ψάχνουμε σωστά.
Παρατηρώ γύρω μου πολλούς ανθρώπους να λένε ότι ζητάνε κάποια πράγματα και ταυτόχρονα να κυνηγάνε ανθρώπους που είναι πασιφανές ότι δεν μπορούν να τους τα δοσουν. Πολύς κόσμος έχει λανθασμένα κριτήρια στην επιλογή συντρόφου. Ας πάρω για παράδειγμα τον εαυτό μου και μια πρώην σχέση μου. Από την μία έλεγα ότι θέλω σχέση με καποιον που να με αγαπάει, να μου φέρεται καλά και να είναι καλό παιδί, έξυπνος και πιστός. Από την άλλη πήγα και κόλλησα σε κάποιον που ήταν μεν κούκλος, ήταν όμως ταυτόχρονα καραμαλακας και τον έκανε κουμάντο το πουλί του. Να πω ότι δεν φαινόταν αυτό, ψέμματα θα πω. Μπαμ έκανε από την αρχή. Εεε δεν μπορείς κουκλίτσα μου να ψάχνεις καποιον να ταιριάζετε για μια όμορφη σχέση και να πας και να κολλάς με κάποιον που και εσύ βλέπεις ότι είναι καραμαλακας μόνο και μόνο επειδή είναι μανάρι. Αν πληγωθεις δεν θα φταίει ούτε η εποχή μας ούτε το ανδρικό φύλο που έχει χαλάσει. Το κλουβιο σου το κεφάλι φταίει που παρεβλεψες αυτά που έβλεπες.
Πολλές (ίσως και πολλοί είμαστε) που είχαμε εσφαλμένα κριτήρια και επιμέναμε ξανά και ξανά εκεί που δεν είχε νόημα. Όταν κάνεις καλύτερες επιλογές και με κοιτάς όντως τον χαρακτήρα του άλλου συν όλα τ άλλα, αυτό αλλάζει.
ότι ζητάς παίρνεις ...... σεξ κυνικό ζητάς αυτό θα έχεις .............. αν ζητάς κάτι πιο ουσιώδες θα έχεις αυτό .......... εσύ επιλεγείς τι ζητάς ............ το αποτελesma ,α αυτou που ζητάς θα το δεις μπροστά σου :)
Αν ζεις όντως αυτό που γράφεις εδώ:Νύχτες καυτού σεξ, δυνατοί οργασμοί και μετά τίποτα, Πηγή: www.lifo.grΘα μπορούσες με κάποιον από τους ανθρώπους που ζεις αυτές τις νύχτες καυτού σεξ που αναφέρεις να προχωρήσεις και στη δημιουργία κάποιας σχέσης. Δεν είναι απίθανο, μπορεί να σου ακούγεται παράξενο, όμως πίστεψέ με, συμβαίνει και σου μιλάω επειδή το έζησα πριν λίγο καιρό. Κάτι εφήμερο κατέληξε σε σχέση κι ευτυχία για μένα και συνεχίζεται.Υπάρχουν και άνθρωποι που πίσω από κάποια φαινομενικά εφήμερη σεξουαλική περίπτυξη αναζητούν κάτι παραπάνω. Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι/ες που αναζητούν την ηδονή της στιγμής μέσα από την ερωτική πράξη μιας νύχτας, δεν είναι καθόλου κακό ούτε κατακριτέο αν έτσι τους αρέσει.Εσύ ψάξε αυτές που αναζητούν κάτι παραπάνω, πρότεινέ το κι ίσως λάβεις θετική απάντηση. Αν όχι, δεν πειράζει.Μερικές φορές χρειάζεται ένα τσακ για να ανοιχτεί κι ο άλλος άνθρωπος.
Scroll to top icon