ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2019 | 17:56

Nothing tastes as good as skinny feels

Αναρωτιέμαι πώς νιώθει μια γυναίκα που είναι αδύνατη και γυμνασμένη. Δεν έχω υπάρξει ποτέ, ρωτάω ειλικρινά.Από την πλευρά μου, να μοιραστώ πώς νιώθει μία γυναίκα που είναι υπέρβαρη. Χαρά, αισιοδοξία, σεξουαλικότητα. Μέχρι το πρώτο υποτιμητικό βλέμμα της ημέρας. Μετά ντροπή. Και πάλι χαρά, αισιοδοξία, σεξουαλικότητα, αλλά αυτή την φορά στα κρυφά, μπροστά από φαγητά. Φόρα μέσα στα πράγματα, και μία απότομη στάση: τσέκαρε, μπορείς ή θα δημιουργηθεί θέμα. Αν ναι, χαρά και συμμετοχή. Αν όχι, σπίτι και ονειροποληση μπροστά από πιάτα γεμάτα με φαγητό. Διάβασα ότι κάποιο μοντέλο είχε πει την φράση που έβαλα στον τίτλο. Δεν ξερω αν αυτό το μοντέλο εχει απολαυσει ποτε ενα ωραίο γεύμα. Εγώ όμως δεν ξέρω πως νιωθει μια αδυνατη και υγιής γυναίκα. Και ειλικρινά ρωτώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχει να κάνει. Κι εγώ είμαι αδύνατη, γυμνάζομαι. Λατρεύω το σώμα μου. Κι όμως έχουν βρεθεί άτομα που "θα με προτιμούσαν πιο γεμάτη" γιατί είμαι πολύ αδύνατη ίσως για αυτούς. Το νόημα είναι να είσαι καλά εσύ με το σώμα σου, να το αγαπάς έτσι όπως είναι. Ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι αρνητικό να πει, το θέμα είναι να μην σε επηρεάζει, ο καθένας έχει τη γνώμη του. Ας υπερτερεί η δική σου για το δικό σου σώμα και όχι των άλλων! Δεν είμαστε όπως μας θέλουν οι άλλοι, είμαστε όπως μας θέλουμε εμείς!
Scroll to top icon