ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2019 | 11:54

Τι να κανω

Τι κάνεις όταν ο σύζυγος σου δεν χωνεύει κατά βαθοςτους γονείς σου(αν και δε το παραδέχεται) και τους έχει βρίσει σε σπάνιο μεθύσι.? Και εσύ ξέρεις ότι οι γονεις σου τον αγαπούν αλλά νιώθεις άσχημα που του κάνουν μεγάλα δώρα και αυτός δεν τους πάει?
8
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιο λόγο θα έχει μπορεί να έχει ειπωθεί κάτι και να το κρατάει η μπορεί και να μην ταιριάζουν σαν άνθρωποι. Κατά τη γνώμη μου δεν κάνεις κάτι αφού δεν το παραδέχεται κιόλας. Ας υπάρχει η απαραίτητη ευγένεια και ο σεβασμός και είσαι κομπλέ νομίζω. Καλά να είσαι με τον άντρα σου έχει σημασία.
γιατί φέρετε έτσι αυτός ??? αν είναι φάουλ πρέπει να το συζητήσετε τουλάχιστον να σέβεται το γεγονός ότι οι γονεις σου τον εκτιμούν. είναι παράλογο να φέρετε έτσι αν δε έχει διαφορές μαζί τους . τι ναυτο που κάνει ??? τον πειραξαν >??? έτσι χωρίς λόγο τους αντιπαθεί ???
Scroll to top icon