ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2019 | 20:27

Πρωτη φορα

Είμαι 18 και το αγόρι μου εχει την ιδια ηλικια και ειμαστε μαζι 4 μηνες.. εχουμε κανει τα υπολοιπα αλλα εχει μεινει το βασικο, ξερετε για να ολοκληρωσουμε το σεξ.. ψεμματα δε θα πω το σκεφτομαι και το θέλω πολυ γιατί τον αγαπαω και με έχει κανει να τον εμπιστευτώ 100%. Ομως φοβαμαι οτι θα τα κανω ολα λαθος.. βασικα μια φορα ειχαμε προσπαθησει ομως δεν γινοταν.. πως να το πω, δε ταιριαζε το κλειδι στην κλειδαριά.. ομως τωρα εκεινος πιστεύει οτι θα γινει και όντας πιο εμπειρος (γιατι εγω δεν εχω καμια απολύτως εμπειρία) λογικα ξερει.. ντρεπομαι που θα με δει εντελως γυμνη, φοβαμαι οτι σε θα ειμαι αποτριχωμενη τελεια, φοβάμαι οτι η συγκριση με τις προηγούμενες ειναι αναπόφευκτη και θα κανει το χειροτερο σεξ στη ζωη του :( Θελω να προχωρήσω ομως εχω τοσο αγχος..
3
 
 
 
 
σχόλια
Just do it, trial and error style ;-) Όσο μπορείς μην αγχώνεσαι, γιατί το άγχος είναι νούμερο ένα λόγος να κλείσει η κλειδαριά :p Πειραματιστείτε και θα έρθει φυσικά, αφού το θέλετε και οι δύο! Επίσης, θα σου πρότεινα λιπαντικό, για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα πονέσεις απότομα. Τις ανασφάλειες για το σώμα σου τις έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κοριτσιών την πρώτη φορά, αλλά πίστεψέ με τα αγόρια δεν νοιάζονται καν για αυτές τις λεπτομέρειες, εκτός από κάτι ελάχιστους παράξενους - που δε νομίζω ότι ισχύει στην δική σας περίπτωση.Όλα κομπλέ θα πάνε, και σχεδόν ποτέ η πρώτη φορά δεν είναι το καλύτερο σεξ ever, αυτό έρχεται στην πορεία, που μαθαίνει ο ένας το σώμα του άλλου και τα κουμπιά του. Good luck and have fun :)
Γιατί τόσο άγχος γλυκιά μου; Η πρώτη φορά που θα κάνεις έρωτα με τον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένη, είναι ο,τι πιο όμορφο! Απόλαυσε το! Όλα θα είναι τέλεια γιατί είσαι τέλεια στα μάτια του!
Scroll to top icon