ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2019 | 04:48

Μοναξια σε φαση αποστασης

Ειναι φυσιολογικο που νιωθω μοναξια; Συζω αρκετα χρονια με το συντροφο μου και εφυγα σε καποιο μερος για δουλεια για 3 μηνες. Βρισκομαι ηδη στον πρωτο μηνα εδω περα και νιωθω περιεργα. Σαν να μην υπαρχει στη ζωη μου ο ανθρωπος αυτος, δε μπορω να το περιγραψω. Μιλαμε 1-2 φορες τη μερα απο 10 λεπτα επειδη και οι δυο δουλευουμε πολυ. Αλλα νιωθω μια μοναξια. Ειναι οκ αυτο; Ειναι μηπως απλα επειδη πρωτη φορα ειμαστε απομακρα και δε μπορουμε και να μιλαμε αρκετα; Θελει ναρθει να με δει τον επομενο μηνα. Αλλα εγω για καποιο λογο δε θελω... Και ψαχνω μεσα μου το γιατι. Μηπως επειδη περασαμε δυσκολα τον τελευταιο καιρο πριν φυγω για εδω και χρειαζομαι χρονο; Οσοι εχετε εμπειρια απο μεγαλες σχεσεις δωστε μου τα φωτα σας. Μηπως απλα ειναι μια φαση.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μου είχε συμβεί κι εμένα, όταν ο άντρας μου έφυγε πρώτος για Ολλανδία κι εγώ έμεινα για 6 μήνες πίσω στην Ελλάδα. Το να κάνω ο,τι θέλω, οπότε θέλω μου άρεσε πολύ και το να να πρέπει να ξαναμπώ πάλι στο τριπακι της συμβίωσης με ενοχλούσε είναι η αλήθεια. Όταν τον είδα να μας περιμένει στο αεροδρόμιο, αρχικά ένιωσα χαρά, μετά όμως ένιωσα στριμωγμένη. Αναρωτηθηκα κι εγώ μήπως δεν τον αγαπώ πια κι αν είχαμε τελειώσει. Η φάση αυτή κράτησε λίγο, μόλις κάναμε έρωτα κατάλαβα πόσο μου είχε λείψει, πόσο τον αγαπούσα και πόσο μου αρέσει η ρουτίνα μαζί του. Μας έκανε καλό η απόσταση τελικά, αναζωπύρωσε το σεξουαλικό και το ερωτικό κομμάτι του γάμου μας. Ακόμη κρατάει, 5 χρόνια μετά.Άστον να έρθει να σε δει. Αν συνεχιστεί αυτό που νιώθεις τώρα, μάλλον η σχέση σας έχει τελειώσει.
Scroll to top icon