ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2019 | 19:50

100% αληθινό συμβάν

Φιλη μου,κολλητη μου,αιμα μου.Τα ειχε 3,5 μήνες με εναν "λεβεντη".Χωρις λογο,χωρις αφορμή,χωρις αιτια,χωρις καβγα :εξαφανίστηκε!Πως λέγεται; Α ναι!Ghosting.Τι τηλέφωνα τον επαιρνε,τι μηνύματα,τι την μαζευαμε απο τα πατωματα...Η εκδίκηση ομως ειναι ενα πιατο που τρωγεται...καυτο και ξαφνικά.Καταλαθος,μετα απο κανενα εξαμηνο τον πετυχε σε ενα μαγαζι πασιγνωστο στο κεντρο της Αθήνας ,κλαμπακι...Πηγε λοιπόν και ξέροντας τα κλειδια του αυτοκινήτου του ,οταν μεσα στο χαμο χοροπηδουσε η παρεα του και αυτος ,και του τα πηρε και τα πεταξε στην τουαλετα του καταστηματος !!!Και ναι λεω 100% αληθεια γτ ήταν η αλλη φιλη μας μαζι.Μετα πηγε το τρελοκομεο και αραξε καπου κοντα και τον εβλεπε πανικοβλητο να τα ψαχνει...Ενταξει μπορει να ειχε ρεζερβα !Αλλα για κεινη τη νυχτα το αυτοκινητάκι του παρεμεινε εκει!Χαζη εκδίκηση;Δε πειράζει,μου ειπε οτι τον είδε να κανει σαν μανιακος οσο τα ψαχνε...Σ'αγαπώ ρε τρελη!
9
 
 
 
 
σχόλια
Βασικά, νομίζω ότι η εκδίκηση είναι κάτι το ανούσιο. Δεν λέω ότι αυτό που έκανε εκείνος είναι οκ, αλλά νομίζω ότι η εκδίκηση απλώς ρίχνει το επίπεδο περισσότερο. Ποιό επίπεδο δηλαδή...
Πού να έβλεπε τη γλύκα από ghosting μετά από δύο χρόνια σχέσης η φίλη σου :p Been there... Η εκδίκηση είναι ικανοποιητική έως και λυτρωτική σαν σκέψη, αλλά όταν προχωράει και γίνεται πράξη νομίζω γυρίζει boomerang.
Τα κλειδιά τού έκαναν ghosting, λοιπόν. Καλή η εκτόνωση, αν και προσωπικά είμαι κατά της εκδίκησης που διακυβεύει την ακεραιότητα του σώματος ή της προσωπικής περιουσίας του εν λόγω "ghost" και του καθενός εκεί έξω που δεν ξέρει να φερθεί αντρίκεια.Η βλακεία και η αγένεια δεν απαντώνται με βλακεία και αγένεια.
Scroll to top icon