ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2019 | 17:22

Αυτο το καλοκαιρι

θα ηθελα να το περασω με την κοπελα μου, αλλα δεν εχω κοπελα...Πηγα για μπανιο σημερα, ειδα μια ωραια κοπελα, αλλα δεν εχω την αυτοπεποιθηση να πλησιασω , ημουν και μονος θα λεει δεν εχει φιλους αυτος?...Απο κοντα ειναι οι μονες μου ευκαιριες να γνωρισω κοπελες καθως με τα social δεν ασχολουμαι...(δικαιολογιες μαλλον)...Σαν απελπισμενος κανω και ειμαι τοσο νεος...
6
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι και με τη δική σου άποψη. ''Προβληματικό'' και ''προβληματική'' μπορεί να το πει κάποιος που απλά είναι κακόψυχος. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του βιώματα και είναι τραγικό να κολλά κάποιος ταμπέλες στον άλλον.
Θα πω κάτι και ας με βρίσουν οι κοπέλες της Lifo. Οι άντρες έχουν γίνει πολύ πιο ευαίσθητοι και τρυφεροί σε σχέση με το παρελθόν, ενώ οι γυναίκες το ακριβώς αντίθετο σε σχέση με παλιά. Ίσως οφείλεται στο ότι αλλάζει η κοινωνία, οι άνθρωποι, οι σχέσεις και πολλά άλλα. Το παρατηρώ όχι μόνο εδώ αλλά και γενικότερα , βλέπω τις γυναίκες πολλές φορές να είναι αυτές που κάνουν κουμάντο σε όλα και αυτές που είναι πιο σκληρές σε σχέση με τους άντρες . ΥΓ. Επίσης παρατηρώ ότι οι ευαίσθητοι και ντροπαλοί άντρες βρίσκουν μια γυναίκα ακριβώς αντίθετη απο αυτούς, άρα τα ετερώνυμα έλκονται .Ισχύει αυτό τελικά.
Μη γενικεύεις καταστάσεις. Ειλικρινά δεν μπορώ της τσουβαλίασης το ανάγνωσμα. Όπως υποστηρίζεις ότι υπάρχουν άντρες ευαίσθητοι, δοτικοί και ρομαντικοί έτσι υπάρχουν και γυναίκες με τα ίδια γνωρίσματα. Δεν ξέρω αν είναι λίγοι, λίγες ή πολλοί ,πολλές. Το μόνο που ξέρω είναι ότι επειδή μπορεί να είχες, είχα, είχαμε μια άσχημη εμπειρία δεν μου αρέσει να βάζω στο ίδιο πλαίσιο όλους τους ανθρώπους.
Eγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν ευαίσθητες και ρομαντικές γυναίκες, αλλά ότι έχει αυξηθεί το ποσοστό των ευαίσθητων αντρών απο ότι ήταν παλιά και έχει μειωθεί το αντιστοιχο των γυναικών. Αυτό εισπράττω εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά βλέπω ότι οι γυναίκες έχουν γίνει πιο σκληρές από ότι ήταν στο παρελθόν, και ενώ παλιά έβρισκες τρυφερή και ρομαντική γυναίκα εύκολα , τώρα είναι πολύ λιγότερες.
Απλώς δοκίμασε και δεν χάνεις κάτι. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να μου την πέσει κάποιος που είναι μόνος του και όχι κάποιος που βασίζεται σε μια αγέλη για να λειτουργήσει. Θα έλεγα "επιτέλους, να κάποιος που δεν φοβάται να είναι μόνος και περνάει καλά με τον εαυτό του". Κάποιες μπορεί να μην το δουν έτσι, αλλά σου δίνω και την άλλη οπτική για να μην κάνεις απόλυτες σκέψεις ;-)
Scroll to top icon