ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2019 | 17:38

Θέλω να πάω διακοπές μόνη μου

Είμαι 33 χρόνων γυναίκα και θα ήθελα πολύ φέτος το καλοκαίρι να πάω διακοπές μόνη μου σε κάποιο νησί. Αλλά φοβάμαι, γιατί αν μια γυναίκα είναι μόνη της πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να την πλησιάσει κάποιος επικίνδυνος άντρας. Γι αυτό δυστυχώς δεν θα πάω διακοπές. Ενώ αν ένας άντρας θέλει να πάει διακοπές μόνος του μια χαρά μπορεί. Γαμώτο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν το χεις ξανακάνει και γι αυτό νιώθεις έτσι! Είναι καλύτερα να πας διακοπές μόνη σου απ το να μείνεις σπίτι και να μιζέριασεις. Μην αφήνεις τις διακοπές σου να πηγαίνουν χαμένες. Δεν είναι όπως με παρέα, αλλά νιώθεις μια πρωτόγνωρη ελευθερία να κανεις ότι θέλεις, όταν θέλεις. Έχω πάει μόνη μου διακοπές και είναι καλη εμπειρία. Άσε που μαθαίνεις να οργανώνεις τον χρόνο σου και γίνεσαι περισσότερο υπεύθυνη.
Κρίμα, γιατί πάντα μπορείς να το οργανώσεις έτσι ώστε να μην είσαι μόνη σου σε ερημιές. Next time προετοιμάσου καλύτερα και να ξέρεις ότι πλήθος γυναικών πάνε μόνες τους παντού ;-)
Scroll to top icon