ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2019 | 09:43

Ειχα άδικο ;

Ένας ξάδερφος μου εδω και καιρό μου ζητάει ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ έξω, έτσι ακριβώς το λέει διότι εδω και μια δεκαετία χαθήκαμε εντελώς. Έτσι μου πρότεινε να παμε την Κυριακή που μας πέρασε στην Χαλκιδική, μαζι με μια ακόμα ξαδέρφη μας και έναν φίλο του. Στο μυαλό του το είχε σαν ερωτική 4αδα γιατί ξαφνικα άρχισε να μου κανει ερωτική εξομολόγηση στην θάλασσα.Τέλος πάντων, παμε σε ένα μπιτς μπαρ της επιλογής τους, για πάρτυ και παίρνουν μπουκαλι ενώ εγώ ενημέρωσα απο πριν οτι δεν θέλω να πιω γενικά γιατί ολη μερα ήμασταν στον ήλιο και αυτοί μας πίεζαν να πιούμε. Απο εκείνο το μπουκαλι ήπιαν άλλοι 3-4 φίλοι τους. Εγώ ήπια το μισό μου ποτό για να μην νιώσουν οτι τους προσβαλλω και η ξαδέρφη μας ένα. Όμως τα αγόρια έγιναν χάλια επειδή ήπιαν πολλά περισσότερα. Οταν ήρθε ο λογαριασμός μας ζήτησαν απο εμένα και την ξαδέρφη μου 50 ευρώ (μαζι). Λέω συγγνώμη, εγώ 25 ευρώ για μισό ποτό δεν πρόκειται να δώσω απο την στιγμή κιόλας που σας ειπα οτι δεν θα πιω. Δίνω 20 ευρώ για εμένα και την ξαδέρφη μου και τους λέω οτι αυτά ειναι απο εμάς. Έτσι λοιπόν ο φίλος του, ( που το έπαιζε πλούσιος επιχειρηματίας 35 χρονων) τα παίρνει στο κρανίο και μου πεταει το 20ευρω και μου λέει αυτο δωστο μπουρμπουαρ. Λέω ορίστε; Αυτή τη στιγμή με προσβάλλεις του λέω. Πάρε τα χρήματα. Πάρε μου λέει πισω τα λεφτακια σου. Και του λέω: τα 50 ευρώ θα τα έπαιρνες όμως. Έτσι πάρε κι αυτά. Και γίνεται επι τόπου τούρκος και με πιάνει απο το μπράτσο και μου λέει το εξής: άκουσε να δεις κοριτσάκι μου, εγώ οταν πάω Ρέμο πληρώνω 80 ευρώ ένα ποτό Ρέμο επειδή κάθομαι πάντα πρώτο τραπεζι και έχω τα πάντα. Εεεεε και φουντώνω επι τόπου και του λέω θες να πεις κατι για τα λεφτά σου τώρα; Και μου λέει εδω που σας φέραμε κορίτσι μου ( σε ένα απλό μπιτς μπαρ πήγαμε εντωμεταξύ, με λογικές τιμές γενικότερα) χρειάζεται να πληρώσεις 50 ευρώ το άτομο για να είσαι εδω που είσαι, μέσα με όλους αυτούς. Όλοι γύρω μας εντωμεταξύ έπιναν μπυρες. Μόνο αυτοί πήραν μπουκαλι. Και του λέω: Πρώτον το μπουκαλι ήταν επιλογή σας και δεύτερον γύρω σου όλοι πίνουν μπυρες και δε βομιζω να πλήρωσαν 50 ευρώ έκαστος. Αυτά ούτε στη Μύκονο γίνονται. Θυμώνει και ο ξάδερφος μου μαζι μου (30 χρονων) επειδή μίλησα έτσι στον φίλο του και φεύγοντας απο το μαγαζί του ειπα οτι ο φίλος του με προσέβαλε. Άρχισε επι τόπου να τσιρίζει και να μου λέει οτι καλα μου ειπε... και οτι έχει δίκιο. Έγινε ένας τεράστιος καβγάς και με αυτόν και μετα μου έστειλε μήνυμα να μου πει πως αυτός και ο φίλος του είχαν δίκιο. Σκέφτομαι να κόψω επαφές με ξάδερφο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Τωρα σοβαρα εγινε ολο αυτο? Μην παρεξηγηθω, δε σε αμφισβητώ, αλλα εχω μεινει με ανοιχτο το στομα! Στη θεση σου οχι μονο θα ξεκοβα, αλλα θα τον εκανα ρεζίλι κ σ ολο το σοι! Ο αλλος λεει πίνει €80 το ποτο στο Ρέμο! Κ το χρησιμοποιεί αυτο σαν επιχείρημα! Εχω πάθει μερική τύφλωση με την εξ σου! Χαχαχα! Μλκ τί ζουν μερικοι ανθρωποι!
Κουμάντο στην τσέπη τους, αλλιώς κόβεις τα πολλά πολλά. Επειδή αυτοί είναι ψωνάρες, δεν θα σας χαλάνε εσάς το κέφι. Βέβαια το πράγμα φαίνονταν, από τη στιγμή που σου είπε να σε βγάλει έξω, αλλά τέλος πάντων.
Scroll to top icon