ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2019 | 13:31

αφεντικό του εαυτού μου...

Θέλω να γίνω αφεντικό του εαυτού μου. Να ανοίξω μια δουλειά και να δουλεύω μόνο για εμένα. Δουλεύουμε σαν σκυλιά για ψίχουλα και πάντα έχουμε πάνω από το κεφάλι μας κάποιον να μας επιπλήττει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ανέκαθεν ήταν χάλια τα εργασιακά, ακόμα και τις "καλές" εποχές δεν υπήρχε αξιολόγηση, αξιοκρατία, η διαφθορά έκανε πάρτυ κτλ, τα γνωστά δηλαδή. Όμως κι αυτή η νοοτροπία πολλών, οτι κι καλά να είσαι αφεντικό του εαυτού σου, μας οδήγησε στο άνοιγμα άπειρων αχρηστων (δεν εξυπηρετούν τον καταναλωτή, αλλά τον επιχειρηματία /μαγαζάτορα) μαγαζακίων και μικροεπιχειρήσεων, που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες άθλιες.Πόσοι ανθρώποι άσχετοι, ξενοδόχοι, ψιλικατζήδες, ταβερνιάρηδες και λοιποί, με κατεβασμένες μούρες θεωρούν οτι είσαι υποχρεωμένος να τους ακουμπήσεις τα λεφτά σου, απλά και μόνο γιατί έχουν μαγαζί, αλλα δεν θέλουν να είναι σωστοί επαγγελματίες, να καταρτιστούν και να δουλέψουν αξιοπρεπώς.Δε λέω να πάμε όλοι να γίνουμε υπάλληλοι ή να δεχόμαστε ό,τι μας πασάρουν, αλλά δεν έχουμε όλοι την ικανότητα να είμαστε αφεντικά του εαυτού μας και δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό.
Καλά έχει και δουλειές που τα αφεντικά δεν είναι κέρβεροι αλλά αντιθέτως σε βοηθούν να βελτιωθείς και να αναπτύξεις τον εαυτό σου.Που σε εμπιστεύονται για τη δουλειά που κάνεις και δε σε κρατάνε από χαλκά.
Νομίζειςαφεντικά θα είναι οι πελάτες σου, επίσης έχεις συνέταιρο την εφορία, τον ΕΦΚΑ κλπάν πιστεύεις ότι έχοντας μια επιχείρηση θα δουλεύεις το 8ωρο σου και μετά θα πηγαίνεις στο σπίτι με καθαρό μυαλό και έτοιμος/μη για το υπόλοιπο της ημέρα επίσης κάνεις λάθοςφυσικά έχει και χίλια καλά το να είσαι επιχειρηματίας αλλά μήν παραβλέπεις και τις δυσκολίες. κανένας δέν πέτυχε ανοίγοντας μαγαζί μόνο λόγω του κόμπλεξ που ένιωθε σαν υπάλληλος
Scroll to top icon