ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2019 | 23:28

Η έγκυος γυναίκα του αδερφου μου...

Είμαι γυναίκα καταρχας...Εγινε αυτο το περιστατικό και εχω μεινει άφωνη.Εγω λογω ιατρικου προβλήματος,δε μπορω να κάνω παιδια.Οπότε η αλήθεια είναι οτι δε μπορω να μπω στη ψυχολογική κατάσταση μιας εγκύου και του πως βιώνει τις καθημερινές αλλαγές στο σωμα της και στη ψυχη της.Η νυφη μου,εχει πολλα νευρα ,σχεδόν απο τη 9η εβδομαδα της κυησης της (τώρα βρίσκεται στην 20η).Καναμε υπομονη ολοθ,και κυριως ο αδερφος μου,διότι είναι ιδιαιτερη η ψυχολογία μιας εγκύου.Ωραια ως εδω.Ο μόνος που δυσανασχετουσε με το οτι την ειχαμε "προστατευμενη" και "καλομαθημενη",ηταν ο αντρας μου και είναι.Και μετα απο αυτο το περιστατικό τον δικαιολογω απολυτα.Προχθες μαζευτηκαμε στο σπιτι της μητερας μου ,ολοι για να φαμε,και εκει που μαζευαμε τα πιατα,ειπε ο αδερφος μου στη νυφη μου : "μωρο μου δωσμου και το δικο σου" Ε ποιος ειδε το Θεο και δε τον φοβήθηκε!Δε ξερω τι συνδυασμό λέξεων εκανε στο αρρωστημένο της μυαλο,τι φανταστικα σεναρια εφηύρε ,και γυρίζει και του λεει επί λεξη : "Χ@σ@ μας ρε μ@λ..." μπροστα στου γονεις μας ,σε μας....Ο αδερφος μου κόκκινησε κ εκατσε αποσβολωμενος δίπλα της.Εκεινη εσκυψε το κεφαλι αμίλητη.Οι γονεις μας κοντεψαν να μείνουν και βρήκαν όπως οπβςμια δικαιολογια τυπου παμε να ξαπλώσουμε,και εξαφανιστηκαν,και εγω...Εγω συνεχισα να μαζευω αμίλητη το τραπεζι εχοντας βοηθο τον άντρα μου.Ο οποίος μου ειπε αργοτερα στο σπιτι μας ,οτι αν.ηταν στη θεση του αδερφου μου θα την εστελνε μια βδομαδα στην μητερα της!Ε ρε αδερφακι μου...Που την βρηκες την ταραντουλα :(
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πιστεύω ότι φταίει η εγκυμοσύνη για τα ξεσπάσματα και την κακή συμπεριφορά της. Πιστεύω πως είχε πρόβλημα από την αρχή με την αντίληψη των ορίων που θεωρούνται βαυτονοητα για κάποια άτομα. Η γυναίκα του αδερφού σου δεν ανήκει σε αυτούς που θεωρούν τα όρια αυτονόητα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να ήταν εκνευρισμένη με κάτι άλλο με τον αδερφό σου που δεν γνωρίζετε οι άλλοι και το έβγαλε με αυτό τον βλαμενο τρόπο. Δεν είναι εντάξει και τώρα εκμεταλλευεται την κατάσταση της για να τα κάνει όλα ισωμα , εφόσον βλέπει ότι κανείς δεν θα τολμήσει να τη βάλει στην θέση της όταν ξεφεύγει. Με λίγα λόγια χρησιμοποιεί την εγκυμοσύνη της σαν δικαιολογία για την συμπεριφορά της. Έχω δει έγκυες και δεν συμπεριφέρονταν έτσι.
Αντί να χαίρεται που έχει έναν άνθρωπο που την αγαπά και τη φροντίζει, εκείνη βρίζει και φέρεται άσχημα σε εκείνον. Επειδή είναι έγκυος και θα έχει φαντάζομαι σκαμπανεβάσματα στις ορμόνες της, δεν τη δικαιολογεί με τίποτα η απαίσια αυτή συμπεριφορά της. Ασκεί βία λεκτική και ψυχολογική στο σύζυγό της. Απλά αηδία!
Επειδή γνωρίζω έγκυες γυναίκες, μια από τις οποίες πρόσφατα ήταν και η αδερφή μου, ειλικρινά καμία τους δεν είχε τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά! Πρέπει ο αδερφός σου να της βάλει κάποια όρια, γιατί διαφορετικά δεν τα βλέπω καλά τα πράματα, και είτε να χωρίζουν με κάποιο παιδάκι που δεν τους φταίει σε τίποτα, είτε να παραμένουν παντρεμένοι, για τα παιδιά και μόνο. Μια σχέση χρειάζεται σεβασμό, και αν κάποιος από τους δύο δεν σέβεται τον άλλο, τότε πολύ απλά δεν πρέπει να είναι μαζί! Εγώ υποθέτω πως ο αδερφός σου είναι από εκείνους που βιάστηκε να παντρευτεί, και δεν γνωρίζει καλά την σύντροφο του, όπως αρκετοί που γνωρίζω, επειδή πέρασαν για παράδειγμα τα 30, και ήθελαν οικογένεια οπωσδήποτε. Δυστυχώς ότι και να συμβεί στο μέλλον, το παιδάκι δεν φταίει σε τίποτα! Τον αδερφό σου τον λυπάμαι όμως, που τον ξεφτιλίζει μπροστά σε κόσμο και μάλιστα για το τίποτα! Επίσης ήμουν με κάποια κοπέλα κάποτε, που είχε πολλά νεύρα γενικά, μιλούσε άσχημα, και φερόταν υποτιμητικά. Απλά την έστειλα! Η αγάπη έχει και τα όρια της!
Scroll to top icon