ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2019 | 19:08

λογικη

ειμαι σχεδόν 33 χρονο τα τελευταια χρόνια μενω στην επαρχία πραγμα ευλογημένη μεν φυση κλπ αλλά καθολου αντρες τον προσδοκιών μου με μεγάλη λύπη η επαρχεία για μενα ήταν αναγκαστική μετακόμιση ανοτερας βιας που λενε ψαχνω ενα ανθρωπο να εκτιμήσει την μοναδικότητα μ οπως κ εγω την δικη τ θέλω να αγαπήσει να σεβεται κ να φροντίζει πολυ τον εαυτό του καλοφαγάς αλλά κορμάρα γιατί λατρεύω να τ μαγειρεύω να έχει ορεξη για ζωη κ οι δουλεια τ να ειναι απλα η δουλεια τ κ οχι το κεντο του να μην κοιτάει τι κάνουν οι άλλοι κ να θέλει να εξελίσσετε σαν άνθρωπος μαζι μ να με έχει οπως εγω. στα πούπουλα θα μου πεις ρε κοπελα μ τραβα δες το ημερολόγιο κ αρχησε να μαζεύεις γατες αλλά ευχομαι καπου εκει εξω3 να ειπαρχει ενας κούκλος κ εξω κ μεσα για μενα κ αν με βρει θα του αποδιξω που εμπαίζουν ακόμα γνήσιες γυναίκες οσο για το ποσο μελλο θα φανει σε καποιους ο έρωτας για μενα κρατσει μονο αν σεβεσαι εκτιμάς κ αγαπάς προτα εσενα
7
 
 
 
 
σχόλια
Κατσε να τα σημειωσω, προτρεχεις:Κούκλος μεσα εξω ναιΝα αγαπησει να σέβεται και να φροντίζει πολυ τον εαυτο τουΚαλοφαγάς αλλα και κορμαραΌρεξη για ζωη και δουλειά Να μην ενδιαφέρεται τι θα πουν οι αλλοι αλλα να σε εχει στα πούπουλα Συμβουλή : καλα ολα αυτα και οι φιλοδοξίες μας ναι αλλα οι ανθρωποι δεν έρχονται κομμένοι ραμμένοι στα μετρα που τους θέλουμε και στις συμπεριφορες. Έρχονται οπως ειναι, οπως κι εσυ ασφαλώς κι εγω ο καθενας μας, και απλα μεσα σε μια σχεση αλλαζεις οσο θες να αλλαξεις. Ειναι πολλά. Παρε καλυτερα το παιχνιδι "The Sims" κατέβασε το δωρεαν online και βρες εκει τον Mr τέλειο που θα τον εχεις σχεδιάσει εσυ να τον χορτασεις οσο θες!
Εγω θα ηθελα να μαθω πως είναι οι γνήσιες γυναικες μιας κ εισαι μια απο αυτες. Να δω βρε παιδι μου, ειμαι? δεν ειμαι? Να μην παρω δυο συμβουλές απο μια γνήσια γυναικα βρε αδερφε!?
Η επαρχία γενικότερα είναι γεμάτη από εργένηδες κάθε ηλικίας. Εντάξει, λες δεν βρίσκεις κανέναν που να σου κάνει. Δεν είναι το ευκολότερο να βρεθούνε δυο που να ταιριάζουν. Βγαίνεις καθόλου, πας και λίγο παραδίπλα; Μήπως να δοκιμάσεις και το διαδίκτυο εστιάζοντας σε άντρες από την ευρύτερη περιοχή σου; Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί που μένουν σε αστικά κέντρα αλλά θα ήθελαν να αλλάξουν τόπο διαμονής και να ζήσουν στην επαρχία. Τι άλλο να σου πω, καλή τύχη και ταϊσε καμία γατούλα ανεξάρτητα με το πως θα εξελιχθούνε τα πράγματα.(:
Scroll to top icon