ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2019 | 17:59

Hey χοντρουλα

Γεια σε όλους! Αρχικά, είμαι ενα νέο κορίτσι με παραπάνω κιλά χωρίς όμως αυτό να με περιορίζει από το να βγω στην παραλία να διασκεδάσω με τους φίλους μου κλπ κλπ.. Σήμερα λοιπόν, λιαζομουν στην ξαπλώστρα μου δίπλα στη φίλη μου (η οποία είναι ψηλή αδύνατη με πολύ ωραίο σώμα) και στη θάλασσα, αρκετα μακρια μας, ήταν 2 παιδιά 20-25 χρονών και έπαιζαν βόλεϊ.. Κάποια στιγμή η μπάλα τους ξεφεύγει και ο ένας ερχεται αρκετα κοντα μας προκειμένου να την πιασει.. Όπως ερχόταν λοιπόν κοιτούσε επίμονα προς τα εμένα, η φίλη μου εκείνη τη στιγμή ήταν μπρούμυτα οπότε δεν είχε δει καν τα παιδια. Ανταπέδωσα και εγώ το βλέμμα προσπαθώντας να καταλάβω αν είναι γνωστός ή όχι.. Τέσπα έπιασε την μπάλα και συνέχισε να παίζει, ενώ εμείς 2 λεπτά μετά αρχίσαμε να μαζεύουμε για να φύγουμε.. την ώρα που πηγαιναμε προς το αμάξι μας τον ακούω να φωνάζει hey χοντρουλα 2-3 φορές.. Είμαι σίγουρη ότι φώναζε εμένα όσο είμαι σίγουρη ότι είμαι και χοντρουλα.. Δεν του απάντησα φυσικά αλλά δεν έχω ιδέα για πιο λόγο το έκανε.. Ήταν κοροϊδία? Ήταν άκομψο καμάκι? Ήταν για πλάκα? Δεν ξέρω.. και ρωτώ τι κάνουμε σ αυτες τις περιπτώσεις? Συνήθως κάνω την κουφή γιατί δεν ξέρω πως να αντιδρασω.. εσείς τι θα κάνατε?
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν γυρνας οταν καποιος σου φωναζει "Ει χοντρουλα", το μονο που κανεις ειναι να υποβιβαζεις τον εαυτο σου. Δεν εισαι σκυλος να γυρνας οποτε καποιος σου κανει ψιτ. Και το ονομα σου δεν ειναι "χοντρουλα". Ο τυπος ειναι τραγικος, και οποιαδηποτε συζητηση με τετοια ατομα δεν εχει καλη εξελιξη. Συνεχισε να αγνοεις.
Scroll to top icon