ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2019 | 10:15

Δύσκολη κατάσταση

Σχέση on-off από απόσταση που διαρκεί 10 χρόνια, με καβγάδες, πάθος, εγωισμούς και προσπάθειες να πάμε παρακάτω που δεν οδήγησαν σε τίποτε ουσιαστικό μέχρι στιγμής. Γεράσαμε ο ένας εδώ και ο άλλος εκεί επειδή ήταν στη μέση σπουδές, καριέρες, υποχρεώσεις.Προφανώς δεν πάει άλλο και ο καθένας πρέπει να φτιάξει τη ζωή του. Να είμαστε καλά. Όμως κόβεται η επικοινωνία και νιώθουμε και οι δύο χάλια. Στεναχώρια βαθιά. Δεν ξέρω τι ανασφάλεια και τι ανωμαλία μας διακατέχει και τους δύο. Αυτή τη φορά δεν θα αντέξουμε. Το ξέρω και μέσα μου το βιώνω σαν διαζύγιο, ίσως και χειρότερα από διαζύγιο γιατί μέσα σε όλη αυτό το βάσανο δεν σε χόρτασα, δεν σε έζησα στην καθημερινότητά μου και δεν σταμάτησα να ελπίζω για μας. Αυτό θα πει απωθημένο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Την ίδια κατάσταση ζω εδώ και 2 χρόνια. Και ναι είναι πολύ εύκολο να λες οκ θα το σταματήσουμε γιατί δε πάει, αλλά στην πράξη..... Δεν......Ξέρω ότι και η δική μας ιστορία θα τραβήξει κι άλλο. Ξέρω όμως και ότι δε θα καταλήξουμε μαζί. Στη δική μου περίπτωση είμαστε και οι δύο εγωιστές. Κανείς από τους δύο δεν θέλει να παρατήσει τη ζωή του στη πόλη του για να είμαστε επιτέλους μαζί, κανονικά. Αλλά η αγάπη υπάρχει. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή, κάποιος από τους δύο σας(συνήθως ο πιο δυνατός) πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να πει τέλος. Ξέρω είναι δύσκολο. Και εγώ το σκέφτομαι συνέχεια αλλά δε μπορώ.Μόνο έτσι όμως θα μπορέσεις επιτέλους να προχωρήσεις. Να έχεις μια κανονική ζωή, μια κανονική σχέση. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Καταλαβαίνω ότι στεναχωριέσαι, αλλά οφείλω να πω ότι ήταν επιλογή σας η απόσταση. Μετά τις σπουδές, η απόσταση είναι καθαρά επιλογή. Ας μετακόμιζε ο ένας στο μέρος που δουλεύει ο άλλος και ας έκανε εκεί μια νέα αρχή, η ας πηγαίνατε και οι δύο σε μια πόλη/χώρα που να έχει ευκαιρίες και για τους δύο. Όταν είσαι με κάποιον από πολύ νέος, θέλει όλο αυτό αμοιβαίες υποχωρήσεις που αν δεν κάνεις και εσύ και ο άλλος η σχέση εννοείται ότι θα πελαγωσει. Δεν σε κράζω, αλλά αφού ήσασταν ον οφ και κάνεις δεν έκανε το βήμα να ακολουθήσει τον άλλον, μάλλον δεν αγαπιοσασταν και τόσο... Ίσως ο πόνος που νιώθεις οφείλεται στην αλλαγή το έπειτα από το τέλος μιας συνήθειας χρόνων και όχι στην αγάπη. Δύο επιλογές υπάρχουν λοιπόν. Η χωρίζετε, η ο ένας μετακομίζει στην πόλη του άλλου.
Εννοείται ότι όλα αυτά που περιγράφω χρειάζονται εμπιστοσύνη, αλλά αν σε μια μακροχρόνια σχέση δεν έχεις εμπιστοσύνη δεν έχεις τίποτα. Πώς γίνεται να κάνεις όνειρα στο κάτω κάτω να τακτοποιηθεις με κάποιον, όταν δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς να σε στήριξει μέχρι να βρεις δουλειά στο μέρος που πήγες, η να τον εμπιστευτείς να μην γίνει βάρος και αρχίσει να ζει παρασιτικά;
Scroll to top icon