ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2019 | 09:49

Θέλω να φύγω

Θέλω να φύγω, να μπορέσω να ζήσω μόνη μου. Είναι τοξικά εδώ μέσα, δεν τους μπορώ άλλο. Δεν μπορώ κανέναν άνθρωπο πια άλλο. Αλλά είναι αδύνατον, χρειάζονται πολλά χρήματα για να νοικιάσεις κάτι, οι λογαριασμοί και η διατροφή. Γιατί να μην έχω την επιλογή να φύγω; Όλοι θα έπρεπε να έχουν αυτό το δικαίωμα και για όλους θα έπρεπε να υπάρχει τρόπος να γίνει πραγματικότητα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι δίχως οικονομική ανεξαρτησία δεν μπορείς να έχεις ούτε προσωπική ανεξαρτησία όπως τη θέλεις. Και, δυστυχώς, στη σημερινή κοινωνικο-οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δύσκολα βρίσκεις δουλειά. Ακόμα και η εύρεση μίας εργασίας δεν είναι καθόλου εγγύηση προσωπικής ευημερίας: ίσα-ίσα, μερικές φορές έχεις να βιώσεις μεγαλύτερο άγχος με την αγωνία του αν θα πληρωθείς στην ώρα σου, αν θα αντεπεξέλθεις αρκετά ώστε να μην απολυθείς και αν το ωράριο θα σου αφήνει χρόνο να ζήσεις την προσωπική σου ζωή.Ωστόσο, θα σου πω και εγώ: έχε ελπίδα. Ίσως να καταφέρεις ν' αποταμιεύσεις ή να βρεις κάτι που να σου δώσει αρκετά εφόδια ώστε ν' ανοίξεις τα φτερά σου. Ποτέ δεν ξέρεις πώς και πότε θα σου χαμογελάσει η τύχη σου. Πίστη, δύναμη και καλή τύχη εύχομαι.
Πιστευω,αν εχεις χρονο τουλαχιστον,να προσπαθησεις αν δεν το χεις κανει να βρεις μια δουλεια(ή στην αρχη και παραλληλες δουλειες).Δεν ξερω βεβαια τις συνθηκες υπο τις οποιες ζεις.Αλλα θα σε βοηθουσε τοσο στην σταδιακη οικονομικη ανεξαρτησια,οσο και στο να περνας ολο και λιγοτερο χρονο με τους ανθρωπους που σε κανουν να νιωθεις δυστυχισμενη.Και οταν φτασεις σε σημειο που στεκεσαι καλυτερα στα ποδια σου,κανεις αυτο το παραπανω βημα.Υπομονη και επιμονη χρειαζεται.Κουραγιο,σου ευχομαι τα καλυτερα!
Δεν έχεις την επιλογή να φύγεις, μόνο αν είσαι ανήλικο και αυτά που εσύ δυσκολεύεσαι να παρέχεις στον εαυτό σου, σου τα παρέχουν αυτοί οι τοξικοι που έχεις για γονείς.Γαργάρα μέχρι να βρεις δουλειά.
Σε ποια χώρα ζείτε; Είναι εύκολο να βρεις δουλειά και πόσο μάλλον δουλειά που να σου παρέχει αρκετά χρήματα για να ζεις αυτόνομα; Το συμπέρασμα δε, της ανεργίας της εξ το βγάζετε μόνοι σας.
Σ' εμένα μιλάς; Γιατί αυτό που είπα εγώ είναι, ότι μέχρι να φύγει, (ας βγάλει τον σκασμό), ας είναι ευγνώμων, γιατί το μόνο σίγουρο, είναι ότι προς το παρόν κάποιος αλλος την θρέφει.Τα υπόλοιπα, που λες, δε με αφορούν.
Μου αρέσει που όλοι βιάζεστε να κρίνετε πως θέλει να της "χαριστεί" αυτό που θέλει. Μπορεί να μην μπορεί να βρει δουλειά, μπορεί να δουλεύει και να παίρνει ελάχιστα χρήματα, μπορεί ακόμη να σπουδάζει και να μη δουλεύει, μπορεί να σπουδάζει και να δουλεύει σε μία πρόχειρη δουλειά. Ή μπορεί να αδυνατεί να φύγει για κάθε άλλο λόγο. Εξ, μπορεί να μην είναι δυνατόν τώρα, αλλά θα δεις πως στο μέλλον θα είναι. Μπορείς να καταφέρεις να φύγεις από εκεί. Θα πάρει χρόνο, αλλά θα τα καταφέρεις. Δεν ξέρεις ποτέ το μέλλον. Να έχεις ελπίδα.
κοίτα να δείς όλοι είμαστε μοναδικοί και σπάνιοι χαρακτήρες, πολλές φορές αισθανόμαστε ότι η ζωή μας αδικεί και δέν εισπράττουμε αυτά που αξίζουμε.κάνουμε όμως προσπάθειες να προετοιμάσουμε ένα καλύτερο μέλλον (για τον εαυτό μας έ?) . Τότε εκτιμάς αυτά που με κόπο έχεις αποκτήσει.Εσύ ζητάς να σου χαρίσουν μια εύκολη και άνετη ζωή δικαιωματικά. Δεν το βαριέσαι αυτό ?
Scroll to top icon