ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2019 | 15:47

Και τώρα τι;

Μετά από καιρό σκέψης, σήμερα έκανα το βήμα και πήρα τα λιγοστά και αραιά μαλλιά μου με την ψιλή. Ήλπιζα πως θα βλέπομαι. Είχα βαρεθεί να ακούω πως είμαι ωραίο παιδί και μπλα μπλα και γω να βλέπω το μαλλί αδιανόητα αραιό. Πήγα σε ψυχολόγους, ακολούθησα ιατρικά βήματα, προσπάθησα μόνος μου με σκέψεις να το καταπολεμήσω, έλεγα και λέω στον εαυτό μου πως υπάρχουν άλλα τρομερά πιο σημαντικά ζητήματα προς αντιμετώπιση σε έναν άνθρωπο. Κι όμως, από την ώρα που το έκανα αισθάνομαι τρομακτικά άσχημος,και κυρίως, αισθάνομαι ένα βάρος μέσα στο στήθος μου. Ειλικρινά δεν ξερω. Η ψυχολόγος μου είχε διαγνώσει body dismorphic disorder αλλά δε μπορώ να δεχτώ πως απλά ¨με βλέπω αλλιώς¨....Λυπάμαι ως άνθρωπος που μπορεί κάποιοι με άλλα μη διαχειρίσιμα ζητήματα να διαβάζετε αυτό το πραλλήρημα. Έτσι νιώθω όμως..
3
 
 
 
 
σχόλια
Η ψυχολόγος καλά σου είπε. Τώρα, για το αν βλέπεσαι ή όχι: αν κρίνεις εσύ ο ίδιος άσχημα τον εαυτό σου, τι πιστεύεις ότι θα κάνουν οι άλλοι; Επίσης, έχεις σκεφτεί για ποιο λόγο σε νοιάζει τόσο το αν βλέπεσαι; Love yourself. Κλισέ κτλ, αλλά ισχύει φουλ.
Scroll to top icon