ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2019 | 09:41

Πειτε μου βρε παιδια

Με τον αντρα μου οποτε βγουμε η βρεθουμε σε παρεα τελοςπαντων οποτε στην παρεα ειναι γυναικα προσπαθει να πιασει κουβεντα κ να τα μαθει ολα κ νιωθω αβολα γιατι εγω ειμαι σαν να μην υπαρχω εκεινη τη στιγμη.Γενικα σαν ατομο ειναι κλειστος χαρακτηρας κ δεν μιλαει παρα πολυ ειδικα με αντροπαρεα αλλα αυτο μ εχει κανει εντυπωση.Δεν θελω να του το πω γιατι θα με πει ζηλιαρα ελατε ομως λιγο στη θεση μου.Νιωθω σαν να κανει φλερτ εκεονη την ωρα κ εγω δεν υπαρχω.Πως να το αντιμετωπισω αυτο?ειναι πολυ αβολο για μενα .
10
 
 
 
 
σχόλια
Εμείς να μπουμε στη θέση σου; Δεν είμαστε εμείς που χρειάζεται να σε καταλάβουμε, αλλά ο άντρας σου. Να του το πεις, μιλάμε βρε παιδιά στις σχέσεις για ο,τι μας απασχολεί. Είμαστε ξεκάθαροι, βάζουμε όρια! Πώς περιμένεις να αλλάξει αυτή η συμπεριφορά αν δεν το συζητήσεις; Πιθανόν με τη στάση σου να νομίζει ότι είσαι οκ με αυτό!
Συμπέρασμα: Όταν παντρεύεται ο άντρας απαγορεύεται να μιλάει σε άλλες γυναίκες πλην της συζύγου.Καταλήγω να πιστέψω ότι απλώς δεν τον εμπιστεύεσαι, γιατί έχει δείξει πιο σοβαρά δείγματα από αυτά που μας περιγράφεις εδώ. Σε διαφορετική περίπτωση ο,τι γράφεις στερείται σοβαρότητας.
Ε όχι να μην έχεις το ΘΆΡΡΟΣ να μιλήσεις στον άντρα σου και να του πεις αυτό που σε προβληματίζει στη συμπεριφορά του!! Δεν το δέχομαι ρε φίλη! Δεν είναι δυνατόν να φοβάσαι μην σε περάσει για "ζηλιάρα". Είναι ο άνθρωπος που παντρεύτηκες και μόλις δει γυναίκα, εκεί που το παίζει στρείδι με άλλους, λύνεται η γλώσσα του με τις γυναίκες. Τί πιο νορμάλ να ρωτήσεις γιατί το κάνει αυτό. Αυτά τα "δεν τον ρωτάω για να μην νομίζει αυτό ή εκείνο" τα θεωρώ τελείως κουλά!
Δηλαδή δεν θες να μιλάει σε γυναίκες, επειδή νομίζεις ότι κάνει φλερτ; Μήπως το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι του άντρα σου; Σου έχει δώσει κάποιο άλλο δικαίωμα, ή μήπως είσαι υπερβολική; Γιατί εμένα αυτό μου βγάζεις. Το ότι νιώθει πιο άνετα να μιλάει με γυναίκες, εμένα δεν μου λέει κάτι. Αντίστοιχα και εσύ θα μπορούσες να μιλάς περισσότερο με άνδρες, χωρίς κάτι πονηρό στο μυαλό σου. Και αν νιώθεις σαν να μην υπάρχεις, προσπάθησε να συμμετέχεις και εσύ ενεργά (σε όποιο θέμα σε ενδιαφέρει) στην κουβέντα. Αν γίνεται επί μονίμου βάσεως και σε αγνοεί/ουν, ίσως θα έπρεπε να του κάνεις μια κουβέντα (για να μην μαζευτούν πολλά και δεν μπορέσεις να τα διαχειριστείς στο τέλος) και να αναθεωρήσεις τις παρέες σου.
Scroll to top icon