ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2019 | 10:54

Είναι αυτό φιλια;

Είμαι 23 αντρας είχα παντα γυναικες φιλές απο παρέες. Πριν 2 χρόνια κατάλαβα οτι μου τη πέφτει μια φιλη μου (μου το έλεγαν άλλοι) εγώ σε φαση χαλαρός νόμιζα τα κανει για πλάκα γτ κ εγώ εκανα μλκιες γ πλάκα μαζί της. Την έβλεπα όμως σαν αγόρι όχι σα γυναικα. Με γαργαλουσε και με "πείραζε" κλπ. Και όσο απομακρυνομουν κ καλά για πλάκα μ στελνε "τι κανείς κα@λακι μου"? Εγώ απαντουσα με έμμεσο τρόπο οτι δε μ αρέσουν αυτά μέχρι που έγινα πιο απότομος και θύμωνε. Η φαση είναι οτι είμαστε 4 μισή χρόνια φιλοι με αυτήν και ξέρει παρα πολλά για μένα κ εγώ γ αυτήν. Αλλά οι κοπελες ζηλεύοουν και φαίνεται περίεργο μπορεί να με δει με γκομενα και θα ρθει να με αγκαλιάσει να με χαιδεψει κ να πει μλκιες. Κι οτι πω θυμώνει σαν 10χρονο. Πιστεύω είναι ανωριμη για 23 χρόνων με τέτοια συμπεριφορα. Είπα να ξεκόψω αλλά και 4 μηνες να χούμε να μιλησουμε αν με δει έξω θα τρέξει πάνω μου. Τι να κάνω? 10 φορές της έχω δειξει οτι θυμώνω αηδιαζω κ ξενερωνω στην ιδέα να γίνει κατι. Ακόμα κ τις αγκαλιες και τα ναζακια απ αυτήν είναι αηδία.
9
 
 
 
 
σχόλια
Άμα εσύ τη βλέπεις φιλικά κι αυτή ερωτικα, τότε δεν υφίσταται φιλία. Η φιλία δεν είναι μονόπλευρη. Καλύτερα να ξεκοψεις, εξάλλου φαίνεται να μην την εκτιμάς. Δεν έχει νόημα!
Αφού αηδιάζει καλύτερα να κόψετε παρτίδες. Εκείνη μάλλον ελπίζει σε κάτι παραπάνω από φιλία οπότε αφού δεν είναι αμοιβαίο καλύτερα να σταματήσετε να επικοινωνείτε. Πρέπει να της δώσεις να καταλάβει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα καμμία πέραν του φιλικού. Ζει το όνειρο μόνη της και δεν καταλαβαίνει από όχι.
Α δεν μου ακούγονται καθόλου καλά όλα αυτά. Σε βγάζουν κακό από πάνω;; Είναι εξοργιστικό να σου υποδεικνύουν τρίτοι τι πρέπει να σου αρέσει και τι να ανέχεσαι. Επιβεβαιώνουν και την κοπέλα στις παλαβομάρες που κάνει, της δίνουν κάλυψη. Γι' αυτό και για χίλιους άλλους λόγους δεν κάνουμε όλοι με όλους. Να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκόψεις από αυτήν την παρέα, και να τους πεις και τον λόγο. Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. Όχι είναι όχι, τέρμα. Το να την αγνοήσεις και να συνεχίσεις την παρέα μαζί τους, δεν νομίζω να φέρει αποτέλεσμα. Εδώ της το λες ξεκάθαρα και δεν ακούει. Εκτός και αν θέλεις να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια και μιλήσεις με τους άλλους χωρίς να είναι η ίδια μπροστά. Αν δεις ότι καταλαβαίνουν και θα σε υποστηρίξουν στο επόμενο "κρούσμα" καλώς. Αλλοιώς άντε γειά.
Ξέκοψέ την. Αν τα φύλα ήταν ανάποδα, θα μιλάγαμε τώρα για έναν ελεεινό πέφτουλα που δε σέβεται τίποτε. Το ίδιο θα πω και για την τύπισσα της εξομολόγησης: είναι μια ανεγκέφαλη και τίποτε περισσότερο.
Πως είσαι φίλος τόσον καιρό με μια κοπέλα που δεν σέβεται και είναι εκτός τόπου και χρόνου;; Δεν ακούει, δεν βλέπει, της μιλάς κάνει το δικό της. Μιλάμε για περιπτωσάρα.
Scroll to top icon