ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2019 | 17:16

Πραγματικότητα;

Στη πραγματικότητα ειμαι με τον λαθος άνθρωπο. Ειμαι ένας πολυ ρομαντικός άνθρωπος, ίσως μη ρεαλιστικό στα χρόνια που ζούμε αλλά ακόμα κάπου πιστεύω ότι υπάρχει, και πολυ ευαίσθητη ταυτόχρονα, αγαπησα έναν άνθρωπο που κάθε μερα με κανει να αμφιβάλλω. Αν με αγαπάει. Μικρή σε ηλικία, αλλά αγαπησα, και αλήθεια τον αγαπησα με όλη μου τη καρδιά, που κανένας δεν θα πίστευε, είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή και ειμαι άκρως σωστή σε ολα. Εκείνος πάντα αμφιβάλλει, ζηλεύει, δυστυχώς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Ενώ κυριολεκτικά έχω μάτια μόνο για αυτόν. Και οχι δεν είναι ο πιο όμορφος, η ο μοναδικός, αλλά για εμενα είναι ο ένας. Τον τελευταίο καιρό δεν με σέβεται και μου μιλάει ασχημα όταν μαλώνουμε ενώ εγώ δεν μπορώ να τον βρίσω ακόμα και σε έντονη στιγμή επειδή αυτό το άτομο το αγαπάω. Ο χρόνος πλέον που μου αφιερώνει ελάχιστος, και οι καυγάδες; Απανωτοί. Δεν ξέρω αν φταίω κάπου, ή αν πρέπει να προσγειωθω στη πραγματικότητα. Όταν είμαστε κοντά, μαζί ολα είναι πιο τελεια από ποτε, δεν έχω βρεθεί πιο ευτυχισμένη, μου φέρεται υπέροχα κτλ, και όταν δεν είμαστε είναι άλλος άνθρωπος, με πληγώνει. Όσο χαρούμενη ειμαι μαζί του τόσο χάλια ειμαι όταν μου φέρεται έτσι, σε ακραία κατάσταση, που δεν το αντέχω να γίνομαι τόσο χάλια. Και κάποιες φορές αναρωτιέμαι ποιος χαρακτήρας από τους δυο είναι. Τον αγαπάω πολυ, και φοβάμαι, γιατί δεν ξέρω ποσο ακόμα μπορώ να αντεξω και να πληγωθώ. Έχω αλλάξει σαν άνθρωπος, ήμουν πιο δραστήρια, πιο χαρούμενη, τώρα ειμαι μέσα στο αγχος, μέσα στα νεύρα και εκεί που θα ειμαι καλα κάτι θα γίνει, για κάτι θα με κατηγορήσει και θα αρχίσω να κλαιω και να πέφτω. Δεν ξέρω αν αντεχω να ειμαι αυτή η κοπέλα. Η μόνη διαφυγή μου σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ένα ωραιο βιβλίο και μουσική που με κανει να ονειρεύομαι και να ελπίζω.
8
 
 
 
 
σχόλια
Άλλη ε ξ. σχολίαζα... Λοιπόν ο τύπος είναι χειριστικός εσύ ενοχική μάλλον και για χι ψι λόγους ευάλωτη. Σε αλλοιώνει όλο αυτό και δεν αξίζει. Αυτός είναι άτομο ικανό να φερθει ομορφα αλλά προφανώς μόνο για να έχει κάποιο όφελος το κάνει. :)
Για να τα νιώθεις όλα αυτά και να καθεσαι, είσαι πολλά πράγματα, αλλά όχι ευαίσθητη.Αν ήσουν ευαίσθητη, θα είχες φύγει. Σκληροπετση θα σε χαρακτήριζα. Και λίγο ούφο.
Εξαρχής θα σου πω ότι δεν πιστεύω όσους δηλώνουν ρομαντικοί, ευαίσθητοι κλπ κλπ κλπ ως ανήκοντες σε μια ιδιαίτερη κατηγορία σε σχέση με την "κακή" μάζα. Όσον αφορά στην περίπτωση που περιγράφεις, μπορεί να είναι εκείνος ο "ένας"'για σένα αλλά δεν είσαι η "μια" για εκείνον. Και δεν αποκλείω να κάνει όλο αυτό το σπάσιμο νεύρων ακριβώς για να φύγεις κάποια στιγμή εσύ χωρίς να αναγκαστεί να σε διώξει εκείνος.
Εξομολογούμενη, σε κακομεταχειρίζεται αλλά μένεις γιατί είσαι ρομαντική και ευαίσθητη και τον αγαπάς;Δυστυχώς έχεις ταυτίσει τον εαυτό σου με ηρωίδα όπερας ή μυθιστορήματος του 19ου αιώνα και αναπαράγεις στερεότυπα που σε καταστρέφουν. Κοίτα γύρω σου και ξύπνα.
Scroll to top icon