ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2019 | 20:13

Α. να προσέχεις

Παντρεύεται η πρώην κοπέλα μου.Από τη μία χαίρομαι που θα επιτέλους θα κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα, από την άλλη έχω μάθει ότι μετά από εμένα έκανε πολύ γρήγορα σχέση και συνέχεια στις κοντινές της φίλες λέει για εμένα. Και όσο τα μαθαίνω αυτά τόσο μου μπαίνουν τα φυτίλια να της μιλήσω.Δε θα το κάνω όμως. Νομίζω πως καλύτερα να μείνουμε χώρια. Όχι επειδή δεν την αγαπάω. Αλλά επειδή υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό σε εμένα και θα δυστυχήσει μαζί μου. Δυστυχώς η τύχη μου έδωσε ένα θέμα υγείας και ιατρικά το θέμα θα ξανα επιστρέψει σε πιο άσχημη μορφή. Οπότε καλύτερα να ευτυχήσει με άλλον.Να περνάς καλά και να προσέχεις. Και αν πραγματικά τον θέλεις να μην το σκέφτεσαι. Αλλά αν το κάνεις μόνο και μόνο επειδή δεσμεύτηκες από βιασύνη ή επειδή φορτώθηκαν τα σόγια, τότε κρίμα να καταδικάζεις τη ζωή σου.Εγω εύχομαι κάθε μέρα να μην ήμουν άρρωστος και να ζούσα φυσιολογικά μέχρι τα γεράματα μου. Τουλάχιστον ας ζήσω όσα χρόνια μου μένουν με όμορφες παρέες και χαρούμενους ανθρώπους.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σου στέλνω όλη μου την θετικότητα αυτή την στιγμή <3 έχεις πιάσει το νόημα... Οι στιγμές σου να είναι χαρούμενες και να κάνεις παρέα με όσους περνάς καλά εύχομαι! Και, όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, μίλα στην κοπέλα... Δεν ξέρεις ποτέ. Τουλάχιστον να ξέρετε ακριβώς πώς νιώθετε ο ένας για τον άλλον. Καλή τύχη!!
Τα χρόνια που θα ρθούν και για εσένα και για αυτή πρέπει να ναι όμορφα. Θες να τελειώσεις με πίκρα τα δικά σου? Θες να ζει η πρώην σου με τα αν? Μια κουβέντα παιδιά ένας καθαρός διάλογος είναι λυτρωτικός... Και που ξέρεις μπορεί οι όμορφες αναμνήσεις να ξαναγίνουν καθημερινότητα... Μίλα της και ζήσε μια φορά ζούμε γαμωτο σε τούτο δω τον παράδεισο. Μίλησα και λυτρωθηκα μην φοβάσαι ζήσε...!!!!
Scroll to top icon