ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2019 | 08:45

Μεθύσι

Κι όσο εσύ έπινες με τους φίλους σου,εγώ παρακολουθούσα την συμπεριφορά σου.Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά.Φλέρταρες με τις γυναίκες μπροστά μου,μωρό,κοριτσάρα,μικρή,τι γυναίκες είστε εσείς τις έλεγες.Και σε μένα;Σε μένα ήσουν αυταρχικός, απότομος,με αντιμετώπιζες με νεύρα και ειρωνεία όταν θυμόμουν βέβαια να μου απευθύνεις τον λόγο.Όταν επιτέλους φύγαμε και στο είπα μου λες μην γκρινιάζεις.Σαν να μην τρέχει τίποτα.Όταν με έβριζες και μου μιλούσες άσχημα ήταν όλα ωραία.Ξέρω τι θα πείτε,εγώ φταίω που τα ανέχομαι.Δεν έχετε άδικο!
9
 
 
 
 
σχόλια
Η καλύτερη λύση σε αυτήν την περίπτωση είναι να του δώσεις ακριβώς αυτό που νομίζει ότι θέλει. Τα παπούτσια στο χέρι. Οριστικά και αμετάκλητα. Χωρίς πισωγυρίσματα. Και μετά να κάνεις καλή δουλίτσα με τον εαυτό σου, ώστε να εντοπίσεις για ποιο λόγο επιτρέπεις στον κάθε κάφρο να σου φέρεται κάφρικα.
Εσύ είσαι χειρότερη από αυτόν. Γιατί μένοντας μαζί του δεν σέβεσαι τον εαυτό σου. Και μετά περιμένεις να σε σεβαστεί αυτός. Οι άντρες δεν σέβονται τις γυναίκες που δεν σέβονται τον εαυτό τους. φαύλος κύκλος. Άλλη μια που έχει μάτια μόνο στο πρόσωπο της..
Τέτοιοι άνθρωποι δε στεριώνουν πουθενά, άρα με μαθηματική ακρίβεια θα έρθει η ώρα που θα χωρίσετε και αφού γίνει αυτό και το χωνέψεις θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και θα λες "γιατί έφαγα τον καιρό μου στην καλύτερη ηλικία με τον μ@!@%@;" Δεν θες να γίνει αυτό, το ξέρεις, οπότε τέλειωσε το τώρα που είναι νωρίς και άσε να πάει στα κομμάτια.
Βασικά όσο χειρότερες συμπεριφορές ανέχεσαι, τόσο περισσότερα κενά δικά σου αποκαλύπτεις.Κενά και ανεπάρκειες. Κενά, ανεπάρκειες και ελλείψεις. Κενα, ανεπάρκειες, ελλείψεις και λίγα λέω.Οπότε. Ή που θα κάνεις τις άσχημες συμπεριφορές γαργάρα, γιατί δεν σε τιμάει το να τις ανέχεσαι ή που θα χωρίσεις σήμερα, τώρα δα που μιλάμε, να σου πούμε "μπράβο" και να το γιορτάσουμε.
Ναι γλυκιά μου, αυτός φέρεται όπως φέρεται. Εσύ όμως το δέχεσαι. Μισή ευθύνη δική του, μισή δική σου. Χρειάζεται να καταλάβετε ότι δεν είναι ο θύτης μόνο ο κακος της υπόθεσης. Είμαστε κι εμείς εξίσου κακοί με τον εαυτό μας, όταν επιτρέπουμε να μας φέρονται έτσι. Από μας ξεκινάνε όλα.
Scroll to top icon