ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2019 | 19:18

Τι έκανα πια!

Κεφάλαιο φιλική σχέση. Έκανα παρέα με ένα κορίτσι απ τη δουλειά το οποίο γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια. Με τον καιρό τη θεωρούσα φίλη μου και το έδειχνα..το καταλάβαινε κιόλας. Από ένα σημείο κ μετά μου φάνηκε πως απομακρύνθηκε, όταν τη ρώτησα το αρνήθηκε κ μου είπε ότι όλα είναι καλά. Γενικά διαφωνήσαμε σ'αυτό αλλά οκ..δεν βρισκόμασταν ωστόσο για καφέ κλπ. Της είπα αρκετές φορές να τα πούμε κ μου έλεγε δεν έχω χρόνο κ τέτοια, κ σε κάποια φάση που την επρηξα οκ να βρεθούμε μου λέει καλύτερα να έχουμε μόνο τυπικές σχέσεις. Κ μένω ηλίθια. Απ ότι κατάλαβα "πιεζόταν" από μένα που της έλεγα να βγούμε για καφέ κ αντέδρασε έτσι. Έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί την είχα για κοντινό μου άτομο και δε περίμενα κάτι τέτοιο. Ήταν απ τους λίγους που ένιωθα κοντά μου κ στην εργασία και γενικα ηθελα να κάνουμε παρέα. Ζήτησα συγγνώμη, θέλω να επανορθώσω αλλά δε θέλει πλέον να κάνουμε παρέα. Δεν της βγαίνει. Είναι δυνατόν να μη θέλει καν να κρατάμε επαφή; Μετά απ τις στιγμές χαράς, λύπης που έχουμε μοιραστεί; Δεν το καταλαβαίνω. Τι να κάνω; Να δώσω κι άλλο χρόνο μήπως αλλάξει; Φυσικά και έχω άλλες φίλες απλώς δεν ήθελα να χαλάσει η φιλική σχέση, για μένα ήταν σημαντική. Μου έχει σταθεί κ σε κάποιες στιγμές που δεν ήμουν καλά , δε μπορώ να διαγράφω έτσι ανθρώπους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η πρώην φίλη σου νομίζω ειναι ειλικρινής και ξεκάθαρη. Για τους δικούς της λόγους αποφάσισε να απομακρυνθεί απο σένα. Δεν πήρες το μήνυμα, χρειάστηκε να στο κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο και να στο πει κατάμουτρα. Έχεις κάθε δικαίωμα να ρωτήσεις που οφείλεται αυτή η συμπεριφορά της αλλά κι εκείνη κάθε δικαίωμα να μην σου πει. Απο κει και περα δεν καταλαβαίνω γιατι το κουράζεις τόσο, δεν έφτασε το τέλος του κόσμου, συγκεντρώσου στα άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν.
Πας καλά κοπέλα μου; Εγωισμό δεν έχεις; Σου πετάει στη μούρη η άλλη ότι θέλει να έχετε μόνο τυπικές σχέσεις και θες να της ζητήσεις και συγγνώμη από πάνω;; Χωρίς να της έχεις κάνει τίποτα;; Και σαν να μην έφτανε αυτό, θες να της δώσεις και χρόνο μπας και το ξανασκεφτεί η γαμοαφεντια της και σε δεχτεί για φίλη της και παλι;Ολα αυτά γιατί "πιεζοταν" που αποζητουσες την παρέα της;;;Μπορείς ελεύθερα να είσαι το κλωτσοσκουφι της κάθε εγωκεντρικης σκύλας, αλλά ειλικρινά στο λέω θα περάσεις καλύτερα αν φερθεις στον εαυτό σου με μεγαλύτερο σεβασμό.
Μην το κουράζεις άλλο. Αν δεν θέλει τώρα δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.Ευτυχώς έχεις και άλλες φίλες όπως λες. Πες και σε εκείνες τα παραπονα σου για αυτήν την κοπέλα ώστε να ξελαφρωσεις καπως. Είναι ωραίο να μιλάς για τα προβλήματα σου σε κοντινούς ανθρώπους.Και έτσι όπως πονάει στον καθένα μας όταν διαλύεται μια φιλική σχέση έτσι θα πονέσει και σε σένα. Αλλά θα περάσει αυτό.
Scroll to top icon