ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2019 | 18:29

Η αδερφή του

Δεν την μπορώ για κανένα λόγο,είναι μονίμως μες στα μούτρα, αυτή και καμιά άλλη και Παρ ότι έχει οικογένεια,τρία παιδιά ,δουλεύει κ εκείνη και ο άντρας της με καλούς μισθούς τρώει χρήματα από τον άντρα μου.Όσες φορές πήγα να βάλω φρένο φτάσαμε να χωρίζουμε και να μου μιλάει με το χειροτερο τρόπο γιατί την εθιξα.πραγματικα αν κατσω να πω με λεπτομέρειες τι κάνει θα πείτε ότι έχω δίκιο όμως την υποστήριζει ως εκεί που δεν παει. Δε φτάνει που τη βοηθάνε οι γονείς της,μόνο εκείνη γιατί ο άλλος είναι άντρας και δεν έχει αναγκη έχει και τον αδερφό από πίσω που μου λέει ότι είναι η οίκογενεια του και δεν θα του κάνω κουμάντο στα λεφτά που βγάζει με ιδρώτα.Δηλαδη όταν έρθει παιδί σε μας πάλι σε δεύτερη μοίρα θα είναι; Πλήρωσε μερίδιο σε ένα οικογενειακό οικόπεδο που παραχώρησε σε εκείνη από ότι έμαθα,παντρεύτηκαμε φτιάχνουμε το σπίτι μας και δεν πήρε ένα ευρώ από τους γονείς του γιατί η αδερφή του είχε μεγαλύτερη ανάγκη κατά τη γνώμη του και είπε να δώσουν τα χρήματα σε εκείνη.Ενω δικοί μου που έδωσαν και έκαναν και τα δώρα τους κλπ τα βρήκαν στο δρόμο,δεν είχαν άλλο παιδι και εγγόνια.Προσφατα έμαθα ότι έδωσε χρήματα μέχρι και για να αλλάξουν αυτοκίνητο και δεν μου έχει αναφέρει τπτ Παρ όλο που ρώτησα που πήγαν τα χρήματα μου λέει ότι τα χαλάσαμε και επιτίθεται. Του εξηγώ πως πλέον έχουμε τη δική μας οικογενεια και θα έρθει κ ένα παιδί εφ όσον προσπαθούμε και η απάντηση του είναι ότι δε θα παρατήσει τους δικούς του.Χτες μαλώσαμε γιατί έδωσε 50€ στα ανιψιά του να παίξουν ηλεκτρονικα και από τότε δε μου μιλαει,γιατί του είπα πως δεν κάνουμε όλα τα χατίρια στα παιδιά ούτε παίρνουμε συνέχεια ότι θελουν.400 ευρώ για δώρο στο ένα ανηψι δεν νομίζετε πάει πολύ; Δεν είμαι τσιγκούνα,ίσα ίσα αλλά πλέον προτεραιότητα έχουν αλλά πραγματα.τις ώρες που δε δουλεύει είναι πολλές φορές στην αδερφούλα του και μετά γίνομαι εγώ περίεργη.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς λυπάμαι όταν διαβάζω τέτοιες εξομολογήσεις.Το πρόβλημα δεν το έχει η αδερφή του ή ο άντρας σου, το πρόβλημα το έχεις ξεκάθαρα εσυ.Ας τα πάρουμε απ'την αρχή, όταν τον παντρεύτηκες, ήξερες φαντάζομαι αρκετά καλά ποιος είναι και τι σχέσεις έχει με την οικογένειά του. Αναφέρεις οτι εκείνη με 3 παιδιά, δουλεύει ενώ για σένα δεν κάνεις κάποια αναφορά, οπότε φαντάζομαι οτι δεν δουλεύεις. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, οι σύζυγοι (αντρες-γυναίκες) έρχονται και παρέρχονται. Η οικογένεια του καθένα μας όμως όχι. Οπότε είναι επιλογή του και δικαιώμα του άντρα σου, να επιλέγει τι θα κάνει με τον μισθό του, απο την στιγμή που εξασφαλίζει τα προς το ζειν στην οικογένεια που έχει μαζί σου. Ζηλεύεις ξεκάθαρα την αδερφή του , για λόγους που δεν μας αναφέρεις και δεν έχουν να κάνουνε μονο με το οικονομικό αλλά για παράδειγμα ακόμα και οτν χρόνο που περνάνε μαζί σαν αδέρφια.Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο απ'ότι μας περιγράφεις και αν συνεχίσεις έτσι και χρειαστεί να τον κάνεις να επιλέξει ανάμεσα σε σένα και την οικογένεια του, μάντεψε ποιά θα βγεί νικήτρια και ποιά όχι.
Πριν προχωρήσετε να κάνετε παιδί σκέψου το πολύ καλά, γιατί εάν από τώρα έχετε αυτού του μεγέθους τα προβλήματα με τον ερχομό ενός παιδιού η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.Το ποιος είναι το γνώριζες πριν τον παντρευτείς, μερίδιο ευθύνης φέρεις κι εσύ. Φρόντισε τουλάχιστον να μην κάνεις ένα αθώο πλάσμα δυστυχισμένο.
Scroll to top icon