ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2019 | 13:24

Περιποίηση εαυτού

Είναι τόσο ωραίο να περιποιήσε τον εαυτό σου! Όχι για κανέναν άλλον. Αλλά για σένα! Γιατί θες να αισθάνεσαι όμορφη/ος.Θαυμάζω αυτούς του ανθρώπους!
7
 
 
 
 
σχόλια
Φαινοταν στην αρχή, ότι μιλάς για σενα, οπότε θα σου έλεγα "μαγκιά σου, αλλά χ€στηκαμε", αλλά όχι. Μιλάς για τους άλλους, το οποίο είναι λίγο παράδοξο, γιατί δεν ξέρεις, για ποιο λόγο περιποιείται ο καθένας τον εαυτό του, κάτι το οποίο δεν είναι, βέβαια, και λόγος θαυμασμού.Εν κατακλείδι, τόσο παραλογισμό και ασύνδετα νοήματα σε 5 αράδες μέσα, καιρό είχαμε να δούμε. Πάσο.
Μρ97 δεν θαυμάζω κάποιον για την εμφάνιση του αλλά για το ότι θέλει να φροντίζει τον εαυτό του.. γεγονός που δείχνει ότι αγαπά τον εαυτό του. Αυτό θαυμάζω.
Δηλαδή θαυμάζεις κάποιον για την ανάγκη που έχει να περιποιείται το εαυτό του, επειδή έτσι το αισθάνεται (αυτονόητο κιόλας, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν θέματα ψυχικής υγείας που σε κάνουν να παραιτείσαι) και επειδή έχει τα χρήματα (γιατί κακά τα ψέματα χρειάζονται) να επενδύσει σε αυτόν. Τον θαυμασμό θα μπορούσα να τον κατανοήσω από την άποψη ότι είναι άξιος, δουλεύει και μπορεί να τα κάνει όλα αυτά. Αλλιώς δεν βρίσκω κάτι άλλο άξιο θαυμασμού. Ίσως ευχαρίστησης στο μάτι, το ότι σου αρέσει να είναι κάποιος περιποιημένος. Αλλά θαυμασμός; Πολλοί άνθρωποι είναι άξιοι θαυμασμού, ανεξαρτήτως εμφάνισης.
Scroll to top icon