ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2019 | 13:20

Ξαφνική ζήλεια

Καλησπέρα σας..Εδώ και κάτι μέρες η κολλητή μου έχει ενθουσιαστεί με ένα τύπο που είδαμε σε μια έξοδο μας...τον έχουμε δεί άλλες τρείς φορές και φαινόταν ότι και εκείνος ενδιαφερόταν γιατί μας κοίταζε πάρα πολύ έντονα.. Η κολλητή μου είχε τρελαθεί και μου έλεγε ποσο πολύ τον θέλει και πόσο της αρέσει... Αλλα τελικά εκείνος ήθελε εμένα..και πριν φύγει ήρθε στο τραπέζι μας αφήνοντας μου ένα χαρτάκι με το όνομα και το τηλεφωνό του και μου λέει αυτό είναι για σένα... Εκείνη την ώρα το μόνο που σκέφτηκα ήταν η φίλη μου... Γύρισα να την κοιτάξω και είχε γίνει κάτασπρη. Προσπάθησε να μου δείξει οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα και πως πρέπει να του στείλω μήνυμα γιατί είναι πολύ ωραίος και τα σχετικά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το κάνω εννοείται όσο τέλειος και μπορεί να είναι. Μετά την έπιασε ένα παραλήρημα σχετικά με την ζωή της και πόσο απελπισμένη νιώθει που δεν βρίσκει κανένα και έχει ελπίδες ενώ δεν γίνεται τίποτα. Μου είπε οτι απο δω και πέρα δεν θα κοιτάει κανεναν, έβαλε τα κλάμματα και με διαβεβαίωσε πως δεν έχει θυμώσει μαζι μου. Την επόμενη μέρα όμως που την έπιασα να της μιλήσω ήθελα να την εξηγήσω πως δεν θα χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο του τύπου και δεν νιώθω καθόλου καλά με ότι έγινε, εκείνη μου είπε πως είναι όλα καλά και πως δεν φταίω εγώ που εκείνος ψάχνει ξεπέτα. Κοκκάλωσα μόλις μου το είπε. Με πρόσβαλε άσχημα και έβγαλε μια κακία που δεν έχω ξαναδεί σε εκείνη. Δηλαδή αν μιλούσε σε εκείνη θα ήταν για σοβαρό λόγο ενώ εγώ είμαι μόνο για ξεπέτα? Ειλικρινά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.
9
 
 
 
 
σχόλια
αυτα τα λες επιτοπου ,δεν αφηνεις να περασει καιρος για να κανεις το ξεκαθαρισμα, το ξεκαθαρισμα το κανεις οταν ειπε αυτο για την ξεπετα..και ξεπετα να ειναι η φιλη σου με τι θαρρος με τι θρασος το λες?!
κοιτα , να χαιρεσαι και να δοξαζεις τον θεο που σου ετυχε αυτη η περιπτωση και αποκαλυφθηκε το πραγματικο προσωπο της φιλης σου. Το καλυτερο θα ειναι να την απομακρυνεις οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι τετοια ατομα δεν τα χρειαζομαστε στην ζωη μας. Σε προσβαλε για ενα αγορι! φιλη να σου τυχει.να πω οτι εφταιγες και τον προκαλεσες εσυ ?οτι να ειναι ειναι πραγματικα.Ενα χαστουκι ηθελε οταν σου ειπε οτι εψαχνε ο τυπος ξεπετα , πολυ ασχημο εκ μερους της αυτο που ειπε για εσενα!
οπως και να εχει αυτο δεν το λες σε ενα ατομο που θεωρεις φιλη σου και αλλωστε για να πει κατι τετοιο φαντασου ποσο κατω πεσμενη ειναι στα ματια της.δεν ειναι χειροδικια ειναι απλα ενα ξεκαθαρισμα,σκαμπιλακι
Scroll to top icon