ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2019 | 10:33

Σχεσεις

Δεν πιστεύω ότι μπαίνουν όλοι σε σχέση έχοντας το happy ever after στο μυαλό τους.Μπορει να το κάνουν αν είναι κοντά στα 30 και σκέφτονται το γάμο αλλά πιο πριν δεν το νομίζω.Μερικες φορές κάνεις σχέσεις που το ξέρεις ότι έχουν ημερομηνία λήξης.Αν είναι σύμφωνοι και οι 2 δεν νομίζω ότι υπάρχει θεμα μόνο αν ο ένας θεωρεί ότι πάτε για γαμο και εσύ απλά θέλεις να δοκιμάσεις τα όρια σου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ λέω να αφήνουμε το μέλλον στο μέλλον όπως και το παρελθόν στο παρελθόν. Μόνο και μόνο που μπαίνεις στην διαδικασία της δέσμευσης είσαι αρκετά ώριμος και ξέρεις τι θες (λέμε τώρα )και δεν παίζεις με δοκιμασιες, όρια ληξης κλπ. Το ότι στην πορεία εν τέλει δεν ταιριάξατε, κάποιος ήταν ηθοποιός, συναιβει κατι κλπ....Είναι άλλο. Μην τα μπερδεύεται. Επειδή σπανίζει πλέον να είναι κάποιοι πάνω από 30+ Χρόνια μαζί δεν σημαίνει πρέπει να το κάνουμε κανόνα ότι δεν υφίσταται . άσε που είναι και θέμα οπτικής του καθενός και δεν μπορείς να την αμφισβήτησεις (αν δεν έχεις στοιχεία) μόνο και μόνο επειδή είναι κάτω των 30.
Δεν είναι όλοι το ίδιο.Και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω καλά γιατί να κάνει κάποιος σχέση όταν ξέρει στα σίγουρα ότι θα έχει ημερομηνία λήξης.Αν σου αρέσει κάποιος κάνεις σχέση και εκείνη την ώρα τον θες και σου αρέσει να σκέφτεσαι το μέλλον μαζί του. Γιατί σου αρέσει.Αν δεν σου αρέσει κάποιος τότε σκέφτεσαι ότι αν κάνεις σχέση θα χωρίσεις κάποια στιγμή. Αλλά γιατί να κάνεις σχέση αν δεν σου αρέσει ο άλλος?Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ως απάντηση είναι το γεγονός ότι με μια σχέση (ασχέτως αν σου αρέσει ο άλλος ή όχι) αισθάνεσαι η ίδια γοητευτική, σέξυ και αρεστή.
Όχι.Υπάρχουν άτομα, που δεν μπορούν να είναι σε μια σχέση όταν δεν νιώθουν ότι βγάζει κάπου. Δεν λέω ότι με το που βγεις με κάποιον σκέφτεσαι τα παιδιά σας, αλλά είσαι ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο γιατί βλέπεις τεράστια προοπτική. Προσωπικά αν ήξερα ότι κάποιος δεν ειναι κατάλληλος για να περάσω όλη μου την ζωή μαζί του, την ίδια μέρα θα τον χώριζα. Παίρνει χρόνο για θεωρήσεις μια σχέση σοβαρή και ίσως στην πορεία ξενερώσεις και χωρίσεις, αλλά αν από πριν ξέρεις ότι θα τελειώσει γιατί να ασχοληθείς? Αυτή είναι η δική μου οπτική. Προφανώς υπάρχουν κι άλλες.
Χμ. Συγνώμη αν σε ερμηνεύω, αλλά μήπως ψάχνεις κάποιον να σου πει "δεν πειράζει αν μπήκες συνειδητά σε μια σχέση όπου ήξερες ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθείς στις δηλωμένες προσδοκίες του έτερου μέλους";Αν έχω δίκιο - και παρόλο που κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και οι λεπτομέρειες έχουν σημασία - λυπάμαι, συνήθως πειράζει.
Scroll to top icon