ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2019 | 17:19

.

Γυρνάω Αθήνα μετά τις πολυπόθητες διακοπές και σκέφτομαι ποσο πολύ θα ήθελα να εμενα στο χωριό , να είχα μια πιο απλή ζωή.
3
 
 
 
 
σχόλια
Και στην Αθήνα απλή ζωή κάνουν όλοι.Ξυπνάνε,πήζουν,δουλεύουν,ξαναπήζουν,τρώνε,κοιμούνται,βγαίνουν για καφέ ή κάτι άλλο να γεμίσει η βαρετή μέρα και κοιμούνται με ταινία.Τα ΣΚ όσοι δεν κάνουν κρα να την κοπανήσουν,βγαίνουν για καφέδες και ποτά και ασχολούνται με τα γκομενικά.Πολύ απλό και βαρετό.Αν τύχει και πέσει και το ρεύμα ανεβαίνει η δείκτης αυτοκτονίας.Εγώ όταν πέφτει το ρεύμα και βλέπω ταινία,ανάβω τα κεράκια μου και διαβάζω βιβλίο,κοιτάζω τ'αστέρια με το τηλεσκόπιο,πάω βόλτα για φωτογραφίες με τη DSLR,παίζουμε magic ή DnD με τα φιλαράκια,και άλλα πολλά.Αν δεν έχω όρεξη ανάβω τη γεννήτρια και έχω και πάλι ρεύμα.Αν είναι μέρα δεν το συζητώ γιατί έχω τόσα πράγματα να κάνω εδώ πάνω που βαριέμαι να γράφω δέκα ώρες.Βασικά αν έχουμε να κάνουμε με βαρετούς και εξαρτημένους/κακομαθημένους ανθρώπους,πουθενά δε θα υπάρχει κάτι συναρπαστικό γι'αυτούς.
Scroll to top icon