ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2019 | 00:19

Αντίθετα φυλλα κάι φιλίες

Με το αγόρι μου είμαστε πολύ καιρό μαζί, είμαστε ανοιχτα άτομα που τα λεμε όλα μεταξύ μας η τουλάχιστον έτσι νομίζα, κάτι σαν φιλαρακια, έχουμε πολύ επικοινωνία και οικειοτητα να μιλαμε άνετα για όλα, δεν υπήρχε ζήλια πότε ακριβώς γι'αυτό τον λόγο την επικοινωνία... Έχουμε φίλους κάι φίλες και κοινους και όχ.Μέχρι πού εμφανίστηκε αυτή η φίλη του από το πουθενά, πολύ πιο όμορφη από μένα ( δέν το λέω με κακία) θαυμάζω το όμορφο. Αλλά με αυτην έχουν μία πολύ πιο στενη σχέση μιλανε όλη μέρα στο τηλέφωνο και το βράδυ , μετά από κάποια ξεσπασματα μου αραιωσαν αυτά αλλά συνεχειζονται, την έχω γνωρίσει και απο κοντά είναι καλή κοπέλα απλά άρχισα και ΖΗΛΕΥΩ αυτή την σχέση τους.Και να την θαυμαζει όπως θαυμαζε εμένα παλιοτερα και εκνευριζετε αν πω κάτι κακό γιαυτην, μου λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να ζηλεψω γιατί αγαπά εμένα, και αυτή τον δικό της, ε ναι αλλά εγώ σκέφτομαι ότι αν δεν είχαν βολευτει στις τωρινες σχέσεις τους θα ήταν μαζί, αφού αυτος την παινευει συνέχεια και μπροστά μου. Μου λέει πως δεν είναι κανένα παιδακι και θα την ερωτεύτει, τα έχουν συζήτηση αυτά και είναι όλα ξεκάθαρα μεταξύ τους. Εγώ σινεχιζω να νιώθω παραμελημενη σαν να είμαστε μαζί αλλά να μην έχω την προσοχή του επανω μου όπως παλιά. Αυτή τα έχει όλα δεν τον έχει ανάγκη και ώμος κέρδεισε την προσοχή του. Εγώ νιώθω ότι έχασα την γή κάτω από τα πόδια μο. Είμαι μαζί του ώμος γιατί λέει ότι μαγαπαει απλά φτεει ο τρόπος μου και έχει απομακρυνθει, κάτι που δεν πιστεύω, γιατί πάντα είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά τα βρεισκαμε, τωρά νιώθω ότι κάτι πάει λάθος δεν είναι όπως παλιά. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο και για την κακή ορθογραφια. Απλά αν δεν σας πειράζει να μπειτε στον κοπο να μου δωσετε κάποιες συμβουλές. Ευχάριστο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μην είσαι αφελής. Η μέρα που θα το κάνουν στο αμαξάκι του δεν αργεί. Μη σου πω ότι έχει συμβεί ήδη. Στη θέση σου δεν θα το δεχόμουν αυτό που κάνει. Αυτα περι φιλίας με τη γκομεναρα και ολη μερα στα τηλέφωνα ας πάει να παραμυθιάσει καμία ηλίθια. Θεσε όρια, αλλιώς ας την πηδήξει να ησυχάσει. Εσύ μακριά όμως.
εχεις παθητικη ζηλεια αυτο ειναι αλλα αν μετρας και τον εχεις κερδισει δεν εχεις να φοβασαι τιποτα αλλωστε και να σου λεει οτι δεν μιλαει μαζι της αν ειναι να το κανει θα το κανει κρυφα οποτε κοιτα να εισαι ο εαυτος σου και να μη ζηλευεις να του δειξεις οτι εισαι η κοπελα που ξερει τι θελει και τι δινει
Γιατί ο "πρωην" δικός σου να αισθάνεται την ανάγκη να μιλάει όλη νύχτα όπως λες με κάποια άλλη και όχι μ εσένα;Εξήγησε του "πρωην" δικού σου πως αισθάνεσαι γι αυτό και ότι δεν συμφωνείς με την συμπεριφορά του.Αν καταλήξετε ότι θέλετε διαφορετικά πράγματα την λύση την ξέρεις.
Scroll to top icon