ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2019 | 08:53

Απαράδεκτο.

Απαράδεκτο είναι να υπάρχουν άτομα που μπαίνουν εδώ και διαβάζουν τις εξομολογήσεις των άλλων και τους κοροϊδεύουν γι αυτές. Αυτό το σάιτ φτιάχτηκε για όσους θέλουν να "πουν" κάπου όσα έχουν μέσα τους και για όσους θέλουν να ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥΝ τους πρώτους. Είναι ένα σάιτ που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα και όχι χειρότερα.ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας έχεις το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει. Εσύ έχεις το δικαίωμα να κρατήσεις όποιο σχόλιο θέλεις. Δε χρειάζεται να τρωγομαστε με τον καθένα που λέει το μακρύ του και το κοντό του. Ειρωνεύεται κάποιος??? Άντε γεια, πας στο επόμενο σχόλιο. Κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι στήλη ψυχολογικής βοήθειας με συμβουλές από ειδικούς απ όλη την χώρα.
Εδώ εφαρμόζεται η πολιτική των ίσων δικαιωμάτων. Όσο δικαίωμα έχει κάποιος να γράφει/εξομολογείται σαχλαμάρες, άλλο τόσο δικαίωμα έχει κι ο σχολιαστής να γράφει σχόλια, που στερούνται ειδικής βαρύτητας (κράζω-διασκεδάζω). Κοινώς για να πάρεις σοβαρή απάντηση πρέπει να είναι και ανάλογος ο προβληματισμός.
Πάς σε ένα εμπορικό κέντρο και κοζάρεις στην βιτρίνα ένα πανέμορφο tshirtΡωτάς την πωλήτρια και σου λέει ότι δεν το έχουν στο μέγεθος σου αλλά σε ένα μικρότερο και να το δοκιμάσεις.Σου λέει ότι είναι τέλειο επάνω σου και εσύ σκέφτεσαι "win win κατάσταση, πήρα το μπλουζάκι έχασα και 2 -3 κιλάκια του καλοκαιρού"Πληρώνεις, πάς στο σπίτι, το φοράς και βλέπεις ότι στην κοιλιά τεντώνει περισσότερο και από ταμπούρλο του γύφτου στο πανηγύρι της Αγίας Μελανής.Αυτό λοιπόν θέλεις από εμάς; Να σου πούμε την ψευτιά μας να σε ξεφορτωθούμε; Ε ΟΧΙ καρδιά μου αρκετά "ταμπούρλα" κυκλοφορούν στο δρόμο δεν θέλουμε κι άλλα
Δε θέλουμε αυτό από εσάς. Τα μόνα που θέλουμε είναι οι συμβουλές σας και οι αποψεις πανω στα θεματα. Αυτό που δεν θέλω εγώ προσωπικά είναι η ειρωνεία του τύπου "αυτό που γραφεις είναι αυτονόητο μικρο παιδί, άντε νανάκια τωρα" ή "τι θέλεις να δείξεις με αυτό που γράφεις. Σιγά μη σου συνέβη κάτι τέτοιο."
Scroll to top icon