ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2019 | 09:32

Απιστία ή χωρισμός ;

Είμαι 21 χρόνων και εδώ και 6 χρόνια είμαι με ένα παιδί επίσης 21 χρόνων είναι ο πρώτος μου και είμαι η πρώτη του....ποτέ δν ευχαριστήθηκα το σεξ αυτα τα 6 χρόνια και πάντα προςποιομουν αλλά τον τελευταίο καιρό πάντα περνάνε μέσα από το μυαλό μου οι ιδέες του χωρισμού ... τον αγαπάω παρά πολύ αλλά όχι ερωτικά εν αυτός ειναη πάντα εκεί .... έχω έρθει διακοπές στο μέρος μου και γνώρισα ένα παιδί που μου αρεσει εδώ και 2 χρόνια ο οποίος έχει αρχίσει να με διεκδικεί πολύ έντονα δν ξέρω τι να κάνω είμαι τόσο μπερδεμένη .... από την μια σκέφτομαι να δοκιμασω κάτι ίσως βοήθησει και την σχέση αλλά από την άλλη φοβάμαι ότι θα με πνίξουν οι ενοχές ή ότι θα ερωτευτώ ακόμα περισσότερο τον άλλο ; Νιώθω χάλια τι να κάνω ;
8
 
 
 
 
σχόλια
Σου αξίζει να απολαμβάνεις τον έρωτα με τον σύντροφό σου στο έπακρο. Εάν βλέπεις ότι δεν σε καλύπτει, χωρίζεις και δοκιμάζεις μια νέα γνωριμία!
Μην κάνεις κάτι με αυτόν από τις διακοπές. Μόνο για λίγο θα είναι και δε θα ξεπεράσεις τις τύψεις σου ποτέ. Τον άλλον χώρισέ τον όμως. Και αφού χωρίσεις και περάσει λίγος καιρός ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ άρχισε μετά να ψάχνεσαι. Όχι με αυτόν από τις διακοπές. Νέες γνωριμίες.
Καλύτερα να χωρίσεις. Και μια συμβουλή μιας και είμαι 20 χρόνια μεγαλύτερη, ήτοι μαμά σου: Μην προσποιείσαι γιατί δεν πρόκειται να ευχαριστηθεις το σεξ ποτέ.
Πρέπει να χωρίσεις πρώτα! Δεν θα βοηθήσει την σχέση αν δοκιμάσεις. Χειρότερα θα γίνεις, θα νιώθεις ενοχές και δεν πρόκειται να ξυπνήσει ο κοιμισμένος έρωτας. Χώρισε, μίλα του ειλικρινά!
Γλυκούλα είσαι μόλις 21 δεν υπάρχει λόγος για τόσο μακροχρόνια σχέση στην οποία δεν περνάς καλα...καλύτερα να εξηγήσεις την κατάσταση κ μετά να αποφασίσεις με ποιον θες να πας μια ζωή έχεις! Κ είσαι νέο κορίτσι κ γιατί να μην ευχαριστιεσαι τον έρωτα? Το πιο όμορφο συναίσθημα!!
Nα χωρισεις και να πας παρακατω. οι παιδικοι ερωτες απο τα 15 μονο ρουτινα εχουν. 6 χρονια χωρις να εχεις ευχαριστηθει το σεξ και αλλα πολλα που θα σου εδινε η ελευθερια σου. ειναι η ωρα να παρεις τη μεγαλη αποφαση, απο συνηθεια μενεις μαζι του!!! καλη αρχη λοιπων
Scroll to top icon