ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2019 | 12:24

''Συγχώρεσε και προχώρα''

Αυτό διαβάζω ,αυτό μου λένε όλοι... Πως συγχωρείς κάποιον που δεν έχει ζητήσει ποτέ συγνώμη? Έχω παράπονα από τους γονείς μου , όχι για χρήματα πάντα έδιναν όσα είχαν αλλά για την ψύχολογική υποστήριξη που δεν είχα ποτέ ή μάλλον για τον ψυχολογικό πόλεμο που μου έκαναν κάθε φορά που ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Έτσι μεγαλώνοντας με τον φόβο να μην δοκιμάσω κάτι για να μην αποτύχω έμεινα στάσιμη και ενώ ξέρω τι συμβαίνει και προσπαθώ να κάνω μια νέα αρχή ακόμα και στα 21 μου τους βρίσκω μπροστά μου να με φοβίζουν με ''αν δεν πάει καλα'' και ''αν δεν παρεις το πτυχίο τόσα λεφτά χαμένα'' κλπ. Άρα σίγουρα δεν είναι συζητήσιμοι γιατί δεν θέλουν και επίσης δεν έχουν ζητήσει συγνώμη αφου δεν ξέρουν το λάθος τους. Επομένως τι να συγχωρήσω και πως να προχωρήσω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Κι έστω ότι ζητάνε συγνώμη, τι θα γίνει; Θα ξεκινήσεις να παίρνεις ρίσκα και θα γεμίσεις αυτοπεποίθηση;Οι γονείς σου έκαναν εκουσίως ή ακουσίως λάθος. Το λάθος αυτό μπορείς ΕΣΥ να το διορθώσεις δουλεύοντας με τον εαυτό σου για να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου. Μόνο έτσι θα προχωρήσεις.Και κάτι που μου είχε πει ο ψυχίατρος και προσωπικά με βοήθησε και με βοηθάει: Η συγνώμη και κυρίως η συγχώρεση δεν είναι υποχρεωτική.
Scroll to top icon