ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2019 | 00:50

Δεν με θωρεί όμορφη

Ενταξει δεν μου ειπε οτι ειμαι άσχημη.. εχει τυχει 1-2 φορες να με πει όμορφη, ομως μονο αυτό. Μου λεει οτι ειμαι γλυκια και εχω ωραιο χαμόγελο και χαρακτήρα. Οταν ειχα φορεσει ενα φουστάνι επίσημο και ημουν βαμμένη (ποτε δεν με βλεπει ετσι) δεν ειπε τπτ παρα μονο σχολίασε ποσο ομορφο ειναι ενα φουστάνι καποιας αλλης και τα παπούτσια καποια αλλης.. για μενα ειπε μονο ωραιο το μακιγιαζ αλλα σε προτιμώ χωρις αυτό(που ηταν γλυκο δε λεω αλλα δεν ηταν ξεκαθαρο). Πρόσφατα μου ειπε οτι αν με εβλεπε σρο δρομο χωρις να νε ξερει θα νε θεωρούσε μέτρια. Ωστοσο τον πιανω να με κοιτάζει και ειναι σαν να με θεωρεί πανέμορφη, ομως πιστεύει οτι υπάρχουν πολλες καλυτερες σε εμφάνιση.. ισως φαινομαι γελοία και κακομαθημένη αλλα γυναικα ειμαι κι εγω καο θελω ο άνθρωπος που ειναι μαλλον ερωτευμένος μαζι μου να με θεωρεί πιο ομορφη απο καθε αλλη.. και νιωθω ασχημα.. μηπως εγω εχω το θεμα;
8
 
 
 
 
σχόλια
Από αυτά που γράφεις, για μένα το χειρότερο ήταν το "ωραίο το μακιγιάζ, αλλά σε προτιμώ χωρίς αυτό". Όσο για το ποιος έχει θέμα... Και οι δυο σας, νομίζω, έχετε αρκετά.
Αυτό δεν θα το απαντήσω εγώ, αλλά θα πρέπει να το σκεφτεί η εξ την επόμενη φορά, που θα θελησει/χρειαστεί να μακιγιαριστει.Αλλα αυτή το πήρε για καλό, οπότε θα επαναλάβω την αρχική μου θέση, ότι έχουν αρκετά θέματα και οι δύο.
Κοίτα κι εγώ είμαι ανασφαλής πάρα πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση κυρίως και έτσι τρελαίνομαι για κολακειες αλλά νομίζω ότι το πιο όμορφο είναι να σε κοιτάζει σα να είσαι το πιο όμορφο κορίτσι για εκείνον, με το πιο γλυκό και τρυφερό του βλέμμα. Στον ερωτικό τομέα (θα πετάξω σάκο με πατάτες) νιώθω ότι αποζητούμε να ζήσουμε εκείνη την μοναδική εμπειρία που είχαμε ως βρέφη και μας θαυμαζαν απλά επειδή υπήρχαμε και μας έβρισκαν τόσο μα τόσο όμορφα. Πώς σε κοιτάει; :)
Καταλαβαίνω ότι θέλεις να ακούς κοπλιμέντα (όλοι μας πίστεψέ με),αλλά ο άνθρωπος μπορεί να μην είναι αυτού του στυλ. Και τα πολλά λόγια, ο πολύς θαυμασμός μη νομίζεις ότι είναι πάντοτε αλήθεια. Και στη τελική γιατί υπάρχει η ανάγκη να υπερεχουμε σε ομορφιά και όχι σε κάτι άλλο που μας κάνει ξεχωριστούς?!
Δεν καταλαβα κπ η εξ να αποζητά τις φιλοφρονήσεις οοοοολη την ωρα κ πραγματι κατανταει κουραστικο κ ψεύτικο αυτο. Οσο για το "για ποιο λογο υπαρχει η αναγκη να υπερεχουμε σε ομορφια κ οχι σε κτ αλλο" θα συμφωνήσω, εχεις δικιο. Απ τη αλλη ομως, κ εφοσον μιλαμε για τις ερωτικές μας σχεσεις, εεε ας το παραδεχτουμε, την ομορφια μας θελουμε να πανω απ ολα να φιλοφρονει ο συντροφος μας.
Αν δεν ακούσεις μια γλυκιά κουβένταμαοι τιν ανθρωπο που έχεις δίπλα σου,από που πρέπει να την ακούσεις; απο αγνώστους; μια χαρά σε βρίσκω,αυτός μάλλον δεν είναι σιγουρος για το τι έχει δίπλα του...,δεν το εκτιμάει...
Scroll to top icon