ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2019 | 10:26

Προδοσία

Αισθάνομαι προδομένη και το χειρότερο με έκανε να αισθάνομαι σαν σκουπίδι.Υπηρχε απόσταση μεταξύ μας εξαιτίας των σπουδών μου.Μου είπε ομως ότι θα με περιμενε κάναμε όνειρα μαζί μέχρι και για οικογένεια.Και ξαφνικά μαθαίνω ότι παντρεύτηκε πριν 6 μήνες επειδή η δικιά του έμεινε έγκυος.Και το χειρότερο.Δεν ήταν ποτέ ελεύθερος ήταν αρραβωνιασμένος .Με είχε φλομώσει στο ψέμα.Μου συστήθηκε ελεύθερος και ήταν αρραβωνιασμένος.Με κοροιδευε στους κολλητούς του ότι ήμουν η γκόμενα που πέρναγε καλά όσο η δικια του έλειπε κι γω δεν είχα καταλάβει τίποτα.Θελω να τον κάνω να πονέσει το ιδιο.Ειχε πολλές ευκαιρίες να μου πει την αλήθεια και δεν το εκανε.Τι να κάνω να πιάσω την δικιά του και να της πω την αλήθεια ή όχι.???? Τι νόημα θα έχει όλο αυτό???
15
 
 
 
 
σχόλια
Mας δουλευεις;;; δηλαδη ειχε παράλληλη σχεση με τις 2 και η αλλη ηταν η σοβαρη του σχεση.... και δεν ετυχε να τον παρει τηλεφωνο μπροστα σου;;; δεν ετυχε τιποτα τετοια.... μαλλον εχεις να τον δει χρονια και επειδη εισαι με χαμηλη αυτοεκτιμιση συμβαινουν ολα αυτα. Σχεση απο αποσταση ταχα αυτα εχει απο πισω
Για αρχη να πω οτι συμφωνω με ολους οσους λενε να μην μιλησεις στη γυναικα του. Κατα δευτερον τωρα. Προσωπικα, κ για να μη νοιώθω τοοοοσο μαλακας θα εκανα το εξης. Θα εβγαζα βρώμα οτι ειχα αλλο γκομενο για κανα χρονο παραλληλα μ αυτον. Σιγα σιγα κ μεθοδικα θα το πήγαινα. Για να νομιζει οτι επαθε τα ιδια που εκανε. Για να σταματησει να νοιωθει τοσο γαμάτος. Αυτο θα εκανα. Πες με κομπλεξικια, πες με μικροπρεπη, πες με κατιναρα, πες με ο, τι θες, αλλα μαλακας δε μπορω να αισθάνομαι. Αααα κ φυσικα οταν κ αν τον δεις ολα καλα (χωρις να το παρακανεις όμως κ πετυχεις το αντιθετο),του τυπου δλδ "καλα περασα κ με σενα αγοράκι".
Άκου κορίτσι, θα ψάχνεις για πολύ καιρό τις απαντήσεις . Κάποια στιγμή θα έρθουν μόνες τους . Οι συγκυρίες, η τύχη, τα στιγμιαία συμβάντα. Θα έρθουν έτσι τα πράγματα που τις απαντήσεις που ψάχνεις θα τις έχεις. Θα έρθουν από μόνες τους. Δώσε όποιον τίτλο θέλεις. Πές το Θεό, πές το δικαιοσύνη, πές το ισορροπία της φύσης; Όπως θες, όλα όσα κάνουμε καλά ή κακά έρχεται και ο λογαριασμός. Εκδίκηση; Για ποιον λόγο; Τι θα καταφέρεις; Εκείνος είναι δυστυχισμένος όχι εσύ. Εκείνος είναι δυστυχισμένος γιατί μέσα του είναι κενός. Ψάχνει παντού μια θέση όπως όλοι μας, αλλά εκείνος δεν μπορεί να την βρει. Πίστεψέ με αυτό το συναίσθημα, ότι κανείς και τίποτε δεν μπορεί να με κάνει να νιώσω πληρότητα, ισορροπία, ευτυχία, είναι πολύ εξουθενωτικό. Ψάχνει να βρει την ευτυχία μέσα από ψέματα, κοροϊδία και στο τέλος μένει μόνος, κενός. Το ότι έχει οικογένεια και παιδί, για άλλους είναι πληρότητα για εκείνον είναι βεβαρημένη υποχρέωση. Δεν θα βρει την ευτυχία μέσα από την οικογένεια που δημιούργησε, έτσι μετά από λίγο χρονικό διάστημα και ίσως για το υπόλοιπο της ζωής του θα αναζητά το εφήμερο και το κλεμμένο. Για σκέψου, θα ήθελες να ήσουν στην θέση της γυναικάς του; Θα ήθελες να είχες το παιδί του; Για σκέψου, τι θα μπορούσε να διδάξει αυτός ο άνθρωπος στην νέα γενιά; Πως να λέτε ψέματα; Πως να κοροϊδεύετε; Έμαθες λοιπόν ότι ο δικός σου το είχε σύστημα και σε χρησιμοποίησε. Μια φίλη μου έμαθε τελείως τυχαία, ότι ο δικός την παραμύθιαζε της έλεγε λόγια μεγάλα και έκανε κινήσεις που φάνταζαν ιστορίες έρωτα και αγάπης που εκείνη δεν είχε νιώσει ποτέ ξανά. Όλο αυτό μετά όμως κατέρρευσε, όλα ήταν ένα χρυσό πακέτο που το εσωτερικό του είχε μουχλιάσει χρόνια, από τα ψέματα και την βρωμιά. Τελείως τυχαία λοιπόν, μετά από καιρό, με ένα συμβάν, η φίλη μου έμαθε πως ο πρώην της το είχε σύστημα και είχε κι άλλες "δραστηριότητες" σαν την δική τους ιστορία "αγάπης και έρωτα". Το μόνο λοιπόν που είπε η φίλη μου ήταν τούτο. "Ένιωσα αηδία . Περισσότερο για τον εαυτό μου, που ήμουν ηλίθια και τον πίστεψα. Αυτό ήταν. Αυτό χρειαζομουν. Αυτός ο άνθρωπος είναι να τον λυπάσαι. Τόσο δυνατό μυαλό και τόσο άδεια ψυχή τόσο ασήμαντη ζωή. Λυπάμαι μόνο την επόμενη και την κάθε επόμενη. Εγώ γλύτωσα. Είμαι ελεύθερη. "Να πεις τι στην γυναίκα του; Πιστεύεις ότι μέσα της δεν το ξέρει; Να την λυπάσαι μόνο. Έχτισε τα ονειρά της, τις ελπίδες της, πάνω σε ένα λάκκο με σκουπίδια. Βρωμάνε κι αυτή τα μυρίζει κάθε μέρα. Για σκέψου αυτό το μωράκι που θα μεγαλώσει, αν είναι κορίτσι, που όλοι γνωρίζουμε ότι το κορίτσι πάντα ψάχνει έναν αντίγραφο του πατέρα, για σκέψου, θα είναι ευτυχισμένο στη ζωή του; Θα ήθελες να ήσουν η μητέρα ενός τέτοιου κοριτσιού; Θα ήθελες να ήσουν η γυναίκα ενός τέτοιου άντρα; "Δεν θα πω τίποτε και σε κανέναν, γιατί δεν αξίζεις την ελάχιστη προσοχή μου. Μόνο εμετό μου προκαλείς και αηδία. Επιτέλους είμαι ελεύθερη. "Έτσι να πεις και να συνεχίσεις, από εκεί που σταμάτησες πριν τον γνωρίσεις. Αλλά πιο ώριμη και πιο συνειδητοποιημένη .
Και κάτι ακόμα κοπελιά . Η χειρότερη εκδίκηση είναι αυτή που ζει τώρα. Να το ξέρεις. Ο μόνιμος φόβος, μην τον ανακαλύψουν. Σκέψου να ζεις συνέχεια έτσι; Να φοβάσαι από την κάθε γυναίκα που θα πηγαίνει στο μέλλον κρυφά (γιατί θα το κάνει σύστημα να είσαι σίγουρη) από την σύζυγό του. Για φαντάσου σε τι τρόμο θα ζει. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι . Τα κάνει όλα εκείνος με τον τρόπο που ζει.
Η κοπέλα και το μωρό δε φταίνε για την πληρώσουν. Όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι επικεντρωσου στον εαυτό σου. Να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις, δεν αξίζει να ασχολείσαι με αυτόν ούτε δευτερόλεπτο.
Από τη μια συμφωνω, από την άλλη η κοπελα πληρώνει ηδη, έχει παντρευτεί έναν αχαΐρευτο αφερεγγυο τυπα που με μαθητική ακρίβεια θα της τα φοράει και μετά το γάμο
Κατανοώ την πίκρα σου, μα η (οποιαδήποτε είδους) εκδίκηση δεν θα σου προσφέρει κάτι κατά την άποψη μου. Αν ήμουν στη θέση σου, θα προσπαθούσα να εστιάσω στον εαυτό μου και μόνο...
οταν γεννήσει με το καλο η κοπέλα του να της τα πεις όλα να τον συγυρίσει κι αυτη δικαιούται να ξερει τι κουμάσι εχει κοντα της φτου στα μουτρα του ..................... τι γονεις τον μεγάλωσαν ??????????
Ποιο το νόημα να κάνεις κουλουβάχατα μια πλέον οικογένεια; Άσε που θα βρει του κόσμου τις δικαιολογίες για να σε βγάλει τρελή. Και το περιβάλλον του θα τον πιστέψει, γιατί έτσι τους συμφέρει.Το να κοιτάς τη ζωή σου, αγαπητή μου και να επιδιώκεις με κάθε τρόπο την προσωπική σου πρόοδο είναι η καλύτερη εκδίκηση που μπορείς να πάρεις. Μην κάνεις τη δική του προσωπική κόλαση, δική σου. Και, χαλάλι αυτά που νομίζει ότι "κέρδισε" ξεγελώντας σε. Στο τέλος-τέλος, για μέχρι εκεί ήταν.
Πολύ σκληρό κορίτσι μου, αλλά να ξέρεις ότι εσύ δεν μπορούσες να κάνεις κάτι να το προβλέψεις ή να το αλλάξεις αυτό, γιατί δεν είναι δικό σου πρόβλημα το ότι σε κορόιδεψε, είναι δικό του. Τι κάνεις τώρα; Προχωράς, η εκδίκηση δε θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Επικεντρώσου στον εαυτό σου, όχι σε αυτόν!
Scroll to top icon