ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2019 | 15:15

Πρωην...

Ο φιλος μου χθες πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι οποτε βαζουμε μαζι φωτο στο φ η με φιλους,που ειμαστε εξω και πινουμε μπυρες,την επομενη του στελνει μνμ η πρωην γυναικα του για να ζητησει λεφτα για την ιδια και τογιο τους. Αν ισχυει κατι τετοιο,αραγε το κανει γιατι σου λεει απο τη στιγμη που ξοδευεις λεφτα σε ξενυχτια,αρα εχεις και δεν μας δινεις? Καπως ετσι το κοβω το σκεπτικο της. Να την πειραζει που ειμαστε μαζι,δεν νομιζω και ως πρωην πλεον,δεν της πεφτει καν λογος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει easy fix την κάνει μπλοκ από το φβ.Αλλά γνώμη μου για το.παιδι του πρέπει.να ενδιαφέρεται και να του προσφέρει ότι είναι δυνατόν. Αν δεν το κάνει είναι καμπανάκι και για εσένα για την ποιότητα του φίλου σου ως ανθρώπου.
μπορεί ετσι να ειναι και δε εχει άδικο ............... δικαίωμα του να θέλει να κανει νεα αρχη στην ζωη του ομως να ρίχνει μαύρη πετρα στα παιδια του ΟΧΙ !!!!!! μην ξεχνα οτι εφοσον εχει παιδια πρεπει να φερετε σωστά ..................... αυτο τον τιμάει να μην τα ξεχναει αλλιώς ειναι ανάξιος.............. εκτος κι αν η γυναικα του η πρώην φερνει εμπόδια να βλεπει τα παιδια του !!!!!!!
Scroll to top icon