ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2019 | 20:44

μετα απο καιρο

εχω κανει διαιτα στο τελευταιο ενιαμηνο, εχασα 30 κιλα και ειμαι στα φυσιολογικα επιπεδα. Δυστυχως σημερα εφαγα τρια πιτογυρα μετα απο καιρο και νιωθω τυψεις.
8
 
 
 
 
σχόλια
λολ Αυτά συμβαινουν οταν διαφορα blogs, sites και forums εν ετει 2019 ακομη αναπαραγουν ανοησιες οπως:"Οι υδατανθρακες παχαινουν", "No pain no gain", "Go hard or go home", "Διαιτα για καλοκαιρι!" κτλ.Στην πραγματικοτητα ενα ατομο μπορει να τρωει ανα διαστηματα αυτα που του αρεσουν (θεωρωντας ως δεδομενο οτι το ατομο αυτο ειναι κατα τα αλλα υγιες) αρκει οι θερμιδες που καταναλωνει να συμβαδιζουν με τους στοχους του (αυξηση/συντηρηση/μειωση βαρους). Calories in - calories out. Ετσι θα αναπτυξει μια καλη σχεση με το φαγητο και οχι μια ψυχωτικη διαταραχη.
Πάμε παρακάτω. Έφαγες τα πιτογυρα, καλοχωνευτα, οι τύψεις δεν έχουν καμία θέση. Συνέχισε μια καλή διατροφή, δεν λέει τίποτα το ότι μια φορά το παρακανες. Έχω κάνει δίαιτα παλιά και δεν αργούσα και τόσο για ένα cheat day.
Μπράβο σου για τα κιλά που έχασες,μπράβο και για τα πιτόγυρα (αγαπάμε πιτόγυρα !!),απλά μη σου γίνει συνήθεια.Προσωπικά,θεωρώ τις δίαιτες,μαλακίες,εγώ έχασα τα παραπανίσια κιλά μου που απέκτησα με τον καιρό,απλά με γυμναστική.Συνεχίζω να τρώω απ'ολα ,απλά σε λιγότερες ποσότητες και συνεxίζω φυσικά να γυμνάζομαι.Keep the good work !
Δεν έγινε και τίποτα για μια φορά. Πρόσεξε μη σε πιάσει κανένα τρελό και λιμοκτονησεις αύριο και ξαναφας μεθαύριο. Για μια φορά δε θα παχύνεις. Αύριο μη ζυγιστεις, γιατί θα έχεις πρηστεί από το αλάτι. Έκανες τεράστια προσπάθεια και τα κατάφερες, δε χαλάει για μια φορά.
Έχω να φάω πιτόγυρο πολλά χρόνια γιατί εκτός ότι είναι ανθυγιεινά, είναι παχυντικά και βαριά για το στομάχι. Ένα να έτρωγες δεν μπορούσες; Μισό αν φάω με μπουκώνει. Απλά να προσέχεις άλλη φορά. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν φυσικά.
Scroll to top icon