ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2019 | 12:41

...

Ντρεπομαι να του πω οτι δεν εχω ξανακανει κατι. Σκέφτομαι οτι ισως ξενερωσει. Εσας θα σας χαλουσε;
13
 
 
 
 
σχόλια
Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για εμάς σαν άτομα , το τι παρελθόν έχουμε, τι έχει τύχει να έχουμε κάνει ή όχι, κανένα ρόλο δεν παίζει. Εάν ξενερώσει θέλει κάτι πολύ συγκεκριμένο και όχι εσένα. Δεν θες τέτοιον εσύ! Επίσης μια κοπέλα πρωτάρα δεν σημαίνει πως θα είναι λιγότερο ερωτική από κάποια που έχει εμπειρίες πχ. Είναι στον κάθε άνθρωπο τι βγαίνει. Να μην νιώθεις ότι υπολείπεις σε τίποτα. Είσαι ήδη γυναίκα.;)
Ουτε καν.. Αν ξενερώσει, αυτός το έχει το πρόβλημα, όχι εσύ.. Εγώ άργησα πολυυυυ να προχωρήσω.. Όταν έφτασε εκείνη η ώρα, το είπα και ο φίλος μου με ρώτησε 850 φορές αν είμαι σίγουρη ότι θέλω.. Επίσης, κοίτα τι παίζει με τους άντρες.. Είναι ο νορμάλ ο οποίος θα αγχωθει γιατι δεν θέλει να σε τρομάξει στην πρώτη σου φορά, γιατί θέλει όλα να είναι τέλεια κτλ κτλ.. Είναι ο κουλ που είτε του το είπες είτε δεν του το είπες δεν τον απασχολεί γιατί πιστεύει ότι είναι δικαίωμά σου.. Είναι ο "πολύ έμπειρος" που αν δεν του το πεις και αν δεν έχεις πχ αιμορραγία (μην τρομάζεις) δεν θα πάρει γραμμή και θα θεωρήσει ότι είσαι αγχωμένη, αμήχανη επειδή είναι η πρωτη-μεταξυ σας φορά και οχι η πρώτη σου φορά γενικά.. και είναι και αυτός που θα νευριάσει αν δεν του το πεις από πριν και το καταλάβει μετά.. Όλα αυτά έχουν συμβεί σε κοντινά μου πρόσωπα.. σίγουρα υπάρχουν και πολύ άλλοι τύποι που δεν πάει καν το μυαλό μας.. Επίσης, να σου πω κάτι τελευταίο.. είχα κάτι ενοχλήσεις γυναικολογικής φύσεως - 2-3 χρόνια πριν την πρώτη μου φορά- και έπρεπε να πάω στον γυναικολόγο.. όταν έπρεπε να του εξηγήσω τι θέμα έχω και με ρώτησε ηλικία και αν έχω σεξουαλικές σχέσεις του είπα; "μην γελάσετε, αλλά όχι" ξέρεις τι μου είπε; "Γιατι να γελάσω κορίτσι μου; Το σώμα είναι δικό σου και το κάνεις ότι θέλεις. Εγώ λέω και στις κόρες μου ότι δεν πρέπει μια κοπέλα να προχωράει χωρίς να το θέλει, χωρίς να το νιώθει απλά και μόνο επειδή όλες οι φίλες της έχουν κάνει σεξ. Σε τόσο προσωπικά θέματα να μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι, να μην τους νοιάζει τι έκανες ή τι δεν έκανες στο κρεβάτι σου. Αφορά μόνο εσένα και τον σύντροφό σου".
Ως άντρας ,επειδή μου έχει τύχει.θα ήταν τιμή και χαρά μου.Θα ήταν κάτι ας πούμε σαν το πρώτο παπί που αγόρασα πιτσιρικάς,καινούργιο,στη ζελατίνα(εντάξει ίσως ατυχές παράδειγμα,αλλα καταλαβαίνεις τι εννοώ),γιατί να ξενερώσει;τώρα αν μία στο εκατομμύριο ξενερώσει (που δεν νομίζω).δεν κάνει σένα.
παλια λεγαν μην εχει σχεσεις πριν η κοπελα ειναι για τα σκουπιδια ................... τωρα το αντιθετο !!!! παιδια το σωστοτερο για μενα ειναι να βρισκεις το ταίρι σου απο νωρίς ...................... μαζι να εχουν την ιδια πρώτη κινη εμπειρία ....................... το καλύτερο κι να το κρατουν αυτο να ειναι το τερι τους για παντα .................... ετσι αποφευγοντε αρωστιεσ πονος ψυχικος σουλτα φερτα ............... αποψη μου !!!!!!!!!
Στα 20 με 20κάτι για έναν περίεργο λόγο επικρατεί ένας χαμός με όσους δεν έκαναν σεξ και αρκετά αγόρια που θέλουν απλά αυτό συνήθως έχουν πρόβλημα: μην δεθεις, μη δεν είσαι αρκετά καλή αφού είσαι άπειρη, μην είναι οι πρώτοι μλκς (οι δεύτεροι και μετά, δεν τους πειράζει βεβαια). Τέτοια άτομα όμως και για σχέση είναι αυτά που θα σε ξενερωσουν.Υ. Γ. Η απόρριψη δεν σημαίνει κάτι, οι πιο πολλοί την έχουν βιώσει ή θα την βιώσουν για διάφορους λόγους... Το να είσαι άπειρος στο σεξ στα 30 και πάνω ναι είναι κάτι που μπορεί να προβληματίσει όχι για την απειρία σε αυτόν τον τομέα αλλά στα κριτήρια σου, στο ποσο προσπαθείς και ρισκάρεις και πολλά άλλα θεματα αναφορικά με κοινωνικές δεξιότητες, επικοινωνιακές και θέματα με τον εαυτό σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon