ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2019 | 13:53

ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

Είμαι ο πιο μίζερος σκατόψυχος ανθρωπος που ξερω.Απορρω τι κανω λαθος και επιτελους βρηκα την απαντηση στο γτ δεν εχω φιλους και γΤ σε ολες μ τισ σχεσεις καταληγουμε στο να εχω κανει τον αλλον χωμα απο την συμπεριφορα μου.Ειμαι αδυναμη φοβιτσιαρα μεχρι αηδιας και εγωιστρια στο φουλ!.Καλα ολα αυτα γτ δεν τα αλλαζεις θα μου πειτε αφου εχεις το γνωθι σαυτον.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!Εχω κανει προσπαθειες οι οποιες και προφανως δεν ειναι αρκετες για να αλλαξω.Προσπαθω με λαθος τροπο και πληγωνω τον εαυτο μου αντι να τον βελτιωνω.Ειμαι 24 και νιωθω οτι δεν μπορω να αλλαξω πια.δεν αντεχω τον εαυτο μου....αν ημουν καποια αλλη οχι μονο δεν θα με εκανα παρεα αλλα θα με σιχαινομουν και θα με ειχα σαν παραδειγμα προς αποφυγη.Ευχαριστω για το χρονο σας.Απο μια κακομαθημενη και εγωιστρια κοπελα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Με μικρές και σταθερές αλλαγές στην καθημερινότητά σου και απαλλαγή από αυτές τις ταμπέλες για το τι είσαι όλα θα πάνε καλύτερα. Αν θέλεις να πάνε καλύτερα.Δώσε ονόματα στο τι θες να είσαι. Χρησιμοποίησε θετικές λέξεις.Εσύ δεν είσαι απαραίτητα μίζερη, αυτές οι σκέψεις για σένα όμως είναι!
Μπορείς να αλλάξεις,το πιστεύω και εγώ.Απο τη στιγμή που έχεις συνειδητοποιήσει τα λάθη σου.Κατέβαλε περισσότερη προσπάθεια.και μόνο που το παραδέχεσαι ,ειναι καλό για αρχή,αλλα δεν φτάνει.Good luck.
φιλαρακι σωστη !!! κανε στροφη τωρα 180 μοιρών και γίνε αυτο που θα ηθελες να εισαι !!! αυτο σε τιμάει να αλαζεις οτι κακο και να φοράς λευκο φόρεμα στην ψυχη σου !!!!!!
Πιθανο να ειμαι λαθος αλλα δε μπορω να δεχτώ οτι ανθρωπος που συνειδητοποιεί τι κανει κ θελει να το αλλαξει δε μπορει. Ειτε δεν προσπαθεις αρκετα, ειτε βολεύεσαι στο "ειμαι αδύναμη, εγωίστρια" κτλ ακριβως για να μη χρειαστει να προσπαθήσεις ουσιαστικα (αρα εισαι κ τεμπέλα!). Ο ανθρωπος που συνειδητοποιεί κ θελει να αλλαξει αλλαζει θεωρω. Αλλα θελει δουλεια, χρονο, επιμονή κ υπομονη. Τα χεις?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon