ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2013 | 14:42

Πεθερά η κακιά- η ελληνίδα

Κλασσικά εικονογραφημένα: έρχεται η πεθερά απο τη γερμανία, ένα άτομο με νευρική ανορεξία (τρώει μια μπανάνα την ημέρα και βιταμίνες-είναι 1 1/2 μέτρο-ζυγίζει 28 κιλά-τίγκα στα κόμπλεξ και την πονηριά-κολλημένη με την καθαριότητα αλλά χωρίς να είναι ικανή να καθαρίσει κάτι βρώμικο- είναι ο ορισμός της κακιάς πεθεράς). Δεν έχει φίλες (προφανώς γιατί δεν την αντέχει κανένας), δεν έχει κανέναν συγγενή που να την συμπαθεί (είναι αγενέστατη και κακιά- την αποφεύγουν όλοι). Το θέμα όμως είναι οτι είναι η μάνα του άνδρα μου, και πρέπει να την υποφέρω για τις επόμενες 15 ημέρες. Ο άνδρας μου απο την άλλη είναι κολλημένος με τους γονείς του ακόμη, δεν έχει μεγαλώσει, κάνει ότι του πούνε και πραγματικά αν τα ήξερα όλα αυτά πριν τον γάμο θα τον είχα παρατήσει, γιατί ξενερώνω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με την φάση, δηλαδή τη στάση του άνδρα μου.Την πεθερά την κατάλαβα απο την γερμανία που είχαμε πάει όταν τα είχα κανα χρόνο με τον ανδρα μου. Θα ακουστεί κουλό, αλλά συνέβη: μου έσκισε τα ρούχα μου! Η γυναίκα αυτή, άνοιξε την τσάντα μου και μου έσκισε τα ρούχα μου. Ο λόγος? Γιατί αυτή είχε πάρει άδεια για να είναι όλη την ημέρα μαζί μας, και το πρόγραμμα που είχε φτιάξει ο γιός της δεν την περιελάμβανε, και αυτή αντέδρασε έτσι. Η φάση στη γερμανία γενικά ήταν ένας εφιάλτης. Στο γάμο μας έκανε άλλες καφρίλες (καυγά στο τραπέζι του γάμου, γιατί δεν άρεσε που έκατσε ο κουμπάρος μας στο τραπέζι μας, αυτή ήθελε να κάτσει ο αδελφός του άνδρας της στο τραπέζι μας (ντοϊνγκ). Πετάει διαρκώς κακίες βαριές και χοντρές. και φυσικά τα "καλά" φροντίζει να τα πετάει όταν δεν είναι μπροστά ο άνδρας μου (ή όταν δεν είναι σπίτι στην περίπτωση που μιλάμε στο τηλέφωνο). Πως μπορείς να αποφύγεις ένα τόσο τοξικό άτομο?????
5
 
 
 
 
σχόλια
Από τα όσα περιγράφεις, αν είναι έτσι, η γυναίκα δεν είναι κακιά, αλλά άρρωστη. Άλλο να είναι μια "στριμμένη" και άλλο αυτό που περιγράφεις. Σίγουρα μιλάμε για ψυχοπαθολογία, στο διατροφικό της κομμάτι, (αν δεν είναι υπερβολές αυτά που γράφεις), στο θέμα καθαριότητας (αν και δεν είναι ξεκάθαρο από αυτά που λες, μπορεί να μιλάμε για υποχονδριάση- ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή) και μέσα σε όλα αυτά πιθανόν να μιλάμε και για κάποια διαταραχή προσωπικότητας.Δεν έχω κάποια πρόταση ή λύση, δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα ο πόλεμος μαζί της, ούτε το να βάλεις το γιο της και σύζυγό σου στη μέση.Εφόσον μένει Γερμανία τον περισσότερο καιρό, η απόσταση είναι ό,τι καλύτερο.
το να φυγεις ή να κανεις υστεριες μονο σε κακο θα σου βγει γιατι ετσι θα της δωσεις πατημα " να τα λεγα εγω γι αυτην, δεν κανει για σενα αγορι μου!" να ερθει με το καλο κι εσυ περιποιησου τη οσο καλυτερα μπορεις (δεν τρωει κιολας κι ετσι γλιτωνεις και την κριτικη κι εκει). μην ξεκινησεις εσυ εναν καυγα και οσα μπορεις περνα τα στο ντουκου. μην απαντας καν! αστη να σκασει! ε αμα συνεχιζει μπορεις να την κοψεις με το γαντι. εγω βεβαια θα σου προτεινα να την ηχογραφησεις διοτι οι περισσοτερες εχουν την ταση να λενε ψεματα και να βαουν λογια που δεν ειπες. καλο θα ηταν να κανεις μια κουβεντα με τον ανδρα σου απο πριν ξεκαθαριζοντας του οτι εσυ απο την πλευρα σου θα εισαι τυπικη, φιλοξενη και δεν θα κοιτας να τσακωθεις αλλα και αυτη να μην φερθει σαν γαιδουρα. ε, εαν δεις οτι δεν λειτουργει ριξτης ενα ξεχεσιμο περιποιημενο και ας πηγαινει ο γιος να την βλεπει γερμανια
Πες της οτι τα πηρε τα κιλακια της απο την τελευταια φορα που την ειδες. και δεν της παει και τοσο το παχος. Να κοψει και τη μοναδικη μπανανα που τρωει και τοτε θα δει τι ωραιο κορμι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ που θα φτιαξει η γρια. μουχαχαχα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon