ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2019 | 12:06

Με παίζει, σωστά; 2

Μετά απο την πρώτη εξομολόγηση που είχα κάνει και αφού ο ίδιος λέει ξανά και ξανά οτι δεν έχουμε τίποτα αλλά και τώρα τελευταία αρχίζει να μου σχολιάζει μια άλλη κοπέλα και να μου δείχνει και φωτογραφίες, αποφάσισα να βγω για έναν καφέ με ένα παιδί που τον ξέρω χρόνια και δείχνει οτι του αρέσω... Ο καφές είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει και κάπου αλλού, κάποιος μπορεί να πει οτι είναι και σεξ εκδίκησης, αλλά ίσως να χαλαρώσω έτσι κάπως... Να δω οτι υπάρχουν και άλλοι άνδρες στον κόσμο και ίσως και να ταιριάζουμε και καλύτερα σε αυτό το θέμα. Φυσικά δεν πρόκειται να του πω τίποτα, δεν χρειάζεται να το ξέρει οτι βγήκα με άλλον επειδή όσο χαλαρός και να το παίζει απέναντί μου, ίσως να αντιδράσει πολύ άσχημα...Ξέρω οτι θα χάσω την ψυχή μου, επειδή δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος να θέλει εκδίκηση κλπ, αλλά πιστεύω οτι έτσι θα νιώσω καλύτερα, οτι είμαι ποθητή και σε άλλον άνδρα... Εξάλλου όπως λέει και ο ίδιος, δεν έχουμε και τίποτα για να έχει ο ένας απο τον άλλον απαιτήσεις.. Ούτε είναι ο δεσμός μου, ούτε ο άνδρας μου..
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν σου αρέσει ο άλλος τότε να βγείτε. Μην το κάνεις απλά για να μπεις στο μάτι του άλλου που παίζει μαζί σου. Τον παιχνιδιαρη παράτα τον, θα βρει άλλο κορόιδο. Πιο πολύ θα τον πειράξει αν σταματήσεις να είσαι το παιχνιδάκι του. Μπορεί να βγει κάτι καλό από την άλλη γνωριμία, γιατί από αυτήν που έχεις τώρα δεν βγαίνει κάτι που να αξίζει τον κόπο.
Δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό. Σίγουρα, εκείνος έχει άδικο απέναντί σας με το να σας φέρεται έτσι, μα μην μπλέξετε τρίτο πρόσωπο μόνο και μόνο για να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας. Κρατήστε απόσταση από τον άλλον, μείνετε μόνη για να διαχειριστείτε το συναισθηματικό βάρος που σας έχει αφήσει. Φανταστείτε τώρα να βγείτε ραντεβού μ' εκείνον που λέτε και, μόλις μπει η κουβέντα για τα προσωπικά σας, εσείς θ' αρχίσετε να λέτε "ναι, τα είχα με έναν αλλά να, μου έλεγε ότι δεν είμαστε μαζί, και έκανε ό,τι ήθελε, αλλά εντάξει, είμαι καλά τώρα - πρόσφατα μπαγιάτισε το πράγμα έτσι κι αλλιώς." Ούτε θα μπορέσετε να τα κρύψετε όλα κάτω από το χαλάκι και να παρουσιάσετε την πρόσφατη ιστορία σας ελαφριά τύπου "έβγαινα πρόσφατα με κάποιον, αλλά είμαι μόνη αυτό τον καιρό." Δεν έχει παρέλθει αρκετός καιρός για μια τέτοια στάση και είναι λογικό αυτό το διάστημα να θέλετε κάπου να τα πείτε, να το βγάλετε από μέσα σας για να μην μείνετε με την πικρία και τη μνησικακία να σας κατατρώει από μέσα.Φυσικά και μπορείτε να βγείτε ραντεβού αν το θέλετε, ειδικά αν εκείνος είναι κάποιος παλιός γνωστός σας, αλλά δείτε μήπως δεν είναι καλή ιδέα να προχωρήσετε αμέσως σεξουαλικά. Κρατήστε το ενδεχόμενο να μείνει μια απλή φιλική συνάντηση. Όσο κι αν του αρέσετε, δεν είναι σωστό να τον χρησιμοποιήσετε ως λάθος αντίδοτο στην προσβολή που νιώσατε από τον άλλον ούτε να τον βάλετε να μαζεύει τα κομμάτια σας αν μετά το σεξ νιώσετε ακόμα πιο άσχημα.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά,επειδή σου γ**** ε την ψυχολογία ο δικός σου,θέλεις να γ***ς και την ψυχολογία του άλλου ,για να νοιώσεις εσύ καλά;,πές του αν είναι να καλέσει και κανα φίλο του,να νοιώσεις ακόμα καλύτερα.Δεν πάμε καλά....
Την ψυχή του ανθρώπου που ετοιμάζεσαι να χρησιμοποιήσεις θα έπρεπε να σκέφτεσαι, και όχι την δική σου. Κάτι μου λέει ότι δεν έχει ιδέα ποιός είναι ο ρόλος του. Ή μήπως κάνω λάθος και είσαι ειλικρινής μαζί του; Το εύχομαι.
To προβλημα που ειναι δεν εχω καταλαβει, τι παει να πει δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.... εγκλημα δεν κανεις με το να βγεις με καποιον και να κανετε σεξ. αφου σου λεει δεν εχετε κατι....κι εσυ εκει κολλημενη..... ζησε τη ζωη σου κανε οτι θες δικαιωμα σου ειναι αναφορα σε κανεναν...... ευχαριστησου το σεξ και βρες καποιον που να σε γουσταρει ..... μην εισαι παιχνιδι κανενος απο την αδυναμια που νιωθεις,,.... αυτος σε εχει κανει να νιωθεις ετσι γιατι εισαι λιγο περιεργη και βρηκε να κανει τον ανδρα..... καλα να περασεις!!!
Scroll to top icon