ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2019 | 22:12

Πρωην....

Μια και μοναδικη σχέση ειχα στην ζωη μου 1,5 χρονο κρατησε..(θα μου πεις εισαι μικρος εισαι 25! )....χωρις ερωτικη επαφη και τοσο πολυ τρυφερες στιγμες μονο καυγάδες συνδεση αποσυνδεση μεχρι οπου βαρεθηκα την σιχτιρησα γιατι κουραστηκα να παρακαλαω και να προσπαθω για το καλυτερο....αυτη εως ενα σημειο ηταν κομπλε ασχετος που εκανε την παλαβη και δεν προχωρουσαμε θεωρωντας οτι δεν ειναι σημαντικο να "ολοκληρωσουμε" την τοτε σχεση μας με ερωτα....τελος παντων αφου τελειωσαμε επεστρεψε τοτε μετα απο ενα διαστημα 6 μηνων...την απερριψα θεωρωντας σωστο οτι δεν πρεπει να γυρισω στα παλια...αλλα μεσα μου κατι εβραζε ακομα δεν ηξερα τι να κανω...φευγω φανταρος και μεσα στην θητεια με κουρντιζουν και την στελνω μηνυμα ομως απογοητευτηκα πολυ....δεν ηταν τα πραγματα καλα.... απολυομαι βρισκομαστε κανω το λαθος να της υποσχεθω οτι θα κανουμε νεα αρχη γινεται μια στραβη και το διαλυουμε μετα απο μια βδομαδα....εκτοτε ειχα καποια μικρη προσβαση εβλεπα της κινησεις της...(ειμαι αχαρο παιδι νταξει!) εμαθα οτι προχωρησε στην ζωη της αρκετα....εγω παλι τιποτα απο το κακο στο χειροτερο σκασιλα μπολικη να μην ξερω τι να κανω για να την ξεχασω τελειως...να μην μπορω να βρω και εγω κατι που να μου ταιριαζει...πολλα ακυρα...πολλες στιγμες που κολλουσα και εχανα πασα ιδεα....εχουν περασει 7 χρονια και το μονο που καταφερα ηταν να ερθω σε ερωτικη επαφη με μια κοπελα που ηρθε σαν "μανα εξ'ουρανου" η οποια ομως ηταν μεχρι εκει δεν ηθελε σχεση γιατι δεν ενιωθε ετοιμη αλλα δεν ηθελα και εγω γιατι ουτε εγω ενιωθα ετοιμος ομως δεν ηθελα και να παρασυρθω και να απογοητευτω ξανα....με τοση παρορμηση μεσα μου (κριαρακι!) δυστυχως το παθαινω συνεχεια....εκτοτε εχω χασει καποια ιχνη απο κοπελες που μιλαγα και προσπαθησα να κανω κατι χωρις αποτελεσμα...σκεφτηκα να κανω μια κινηση να τις ξαναβρω....σκεφτηκα να ξαναστειλω στην πρωην ομως εκει παταω φρενο νιωθο οτι δεν μου αξιζει αυτος ο ανθρωπος...νιωθο οτι θα απογοητευτω ειμαι σε μια μικρη "απογνωση" εσεις τι θα λεγατε στην παρουσα φαση να εκανα!?
1
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπη με την πρωην σου εχει τελειωσει το θέμα. Κανε ο, τι αλλο θες (πχ να προσεγγίσεις τις κοπέλες που παιζόταν κτ) παρα να ασχοληθεις με την πρωην. Ο μόνος λογος που τη σκεφτεσαι ειναι επειδη δεν εγινε κτ ολοκληρωμένο μεταξυ σας κ σ εχει μεινει αυτο το απωθημενο ας πουμε (αν μπορω να το πω ετσι κιολας). Ααα συν οτι δεν ενοιωσες κτ για κπ αλλη κοπελα. "ειμαι αχαρο παιδι νταξει!" -- οκ, γελασα ,σορι. Φιλια αγαπη!
Scroll to top icon