ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2019 | 21:22

Κοινωνία 2019

Ρε παιδιά αντι να κάνετε τρέλες με τους φίλους σας κάθεστε και κλαψουρίζετε για 'έρωτες'.Βλέπω σχεδόν όλες τις φίλες μ με σοβαρές σχέσεις και τους λέω ρε παιδιά ζήστε λίγο!!Ολη σας την ζωή θα έχετε τέτοιες περιπέτειες τώρα που είστε εφηβεία γιατι βιάζεστε τόσο και δν την απολαμβάνετε αυτήν την ηλικία που δν έρχεται ποτέ ξανα.Τέσπα δν έχω τι άλλο να πώ να κάνει ο καθένας οτι θέλει.Πάντως αν είσαι έφηβος και διαβάζεις αυτό μην βιάζεσαι να κάνεις πράγματα που θα σου βγούν μπροστά σ όλη σ την ζωή...Κάνε ταξίδια,σπούδασε ακολούθα κατι που αγαπάς και γενικά ζήσε λιγο.Ευχαριστώ όσους διάβασαν και ελπίζω να έχει απομείνει κάποιος που να καταλάβει τι εννοώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Χαχα δηλαδή ταξίδια και όλα αυτά που λες με το αγόρι σου ή και με τις φίλες σου μονο ενώ έχεις σχεση απαγορεύονται; Εκτός αν μιλάς για ξεπέτες και αρπαχτές..
Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Έχει γίνει λίγο σαν επιδημία τα τελευταία χρόνια. Κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις από τα 15-16 και οι γάμοι πλέον γίνονται πριν τα 30. Μη πω για τα παιδιά και τους νέους γονείς. Δε ξέρω πως άρχισε όλο αυτό. Ευθύνεται ο φόβος της μοναξιάς; Ψάχνουμε να γατζωθουμε και να δέσουμε τον γάιδαρο; Δεν ξέρω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon