ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2019 | 12:23

Προς τα αγόρια

Νομίζω πως η αντίληψη που επικρατεί ότι τα αγόρια πρέπει να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες γκόμενες και να μη λένε όχι σε καμία ευκαιρία για σεξ πριν καταλήξουν σε μια σοβαρή δέσμευση (πχ για γάμο) είναι τελείως λάθος.Τα αγόρια είναι άνθρωποι, ερωτεύονται και έχουν συναισθήματα.Η παραπάνω τακτική οδηγεί πολλούς στο να πέσουν σε κοπέλες που δεν θέλουν κάτι σοβαρό, λένε ψέματα, δεν τους αγαπάνε, τους παρατάνε ξαφνικά ή τους απατάνε, τους πληγώνουν εν τέλει και αυτοί καταλήγουν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους προς όλες τις γυναίκες σε λίγο μεγαλύτερες ηλικίες και να βρίζουν το γυναικειο φύλο.Το να κάνεις σεξ έχει και μια συναισθηματική επένδυση και από μια ηλικία και μετά ο άνθρωπος έχει κουραστεί, έχει επενδύσει πολλά, μπαίνει στο γάμο με μειωμένες ψυχικές δυνάμεις, δεν έχει την ίδια όρεξη να δουλέψει για να τον κρατήσει και το αποτέλεσμα είναι πολλά διαζύγια.Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να εστιαζουμε περισσότερο στο πως να κρατάμε μια σχέση ακόμα και σε δυσκολίες, πως να μένουμε σε μια σχέση και να την καλυτερεύουμε, πως να μη συγκρίνουμε τη σχέση μας με των αλλων, πως να την προστατεύουμε από τρίτους.Οχι πως θα κοροϊδεψουμε ακόμα μια κοπέλα να μας καθίσει για να το πούμε σε φίλους μας να μας δώσουν συγχαρητήρια για το πόσο γκομενοι είμαστε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει ότι βρίσκει κάποια γοητεία στο να μην έχει κάποιος κανένα κριτήριο. Υπάρχουν και "λαϊκοί" χαρακτηρισμοί για άντρες που πηγαίνουν με όποια βρούνε και δεν είναι καθόλου κολακευτικοί. Το να μην είναι κάποιος επιλεκτικός, δείχνει ότι δεν έχει χαρακτήρα αυτό αφορά γυναίκες και άντρες. Άιντε μπάτε σκύλοι αλέστε λένε στο χωριό μου, και παρότι αρκετά παραδοσιακό, τα ίδια λένε και για άντρες που την πέφτουν και στα στάχυα.
Αναφέρεσαι σε αγόρια. Αν κυριολεκτείς εντάξει για αγόρια στα 18 και στα 20 μπορούμε να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί. Γενικότερα οι πολύ νέοι άνθρωποι έχουν το ακαταλόγιστο σε πολλά πράγματα. Οι ΠΟΛΥ ΝΕΟΙ όμως, έτσι;(:
Σου λέω με όλη μου την ειλκρίνεια ότι όσοι δεν λένε όχι σε καμία "ευκαιρία" για σεξ, δεν χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης ούτε από άντρες ούτε από γυναίκες. Αν έχεις αυτή την ιδέα φταίνε οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι και αν δεν είσαστε της ίδια νοοτροπίας, απλά αλλάζεις παρέες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon