ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2019 | 18:43

μακιγιαζ

Θελω να ασχοληθω με το μακιγιαζ. Ειναι κατι που υπεραγαπω. Η μητερα μου ομως μου λεει οτι δεν εχει μελλον και δε θα εχω δουλεια. Ποσες νυφες θα κανω πια λεει? γιατι απο τετοιες περιστασεις μονο βγαινει κατι. Θα ηθελα να ακουσω γνωμες .(υ.γ. δε μενω αθηνα/θεσσαλονικη)
6
 
 
 
 
σχόλια
Ο, τι σ αρεσει κοπελια να κανεις στη ζωη σου. Να προτείνω κ μια υπέροχη mua Ελληνιδα (που οκ παιζει κ να την ξερεις ηδη)? Κλαιρη Δημοπούλου. Θα τη βρεις στο YouTube, εχει καναλι. Αυτοδιδακτη η κοπελα, κανει καριέρα στο Λονδινο τα τελευταια χρονια. Τελος, οι νυφες ειναι το μικρότερο κομματι αυτης της δουλειάς. Φιλια!
Να ασχοληθείς !κανένας δέν έχασε γνωρίζοντας μία "τεχνική" δουλειά και άν κάποιος δέν τα κατάφερε ίσως να μήν ήταν αρκετά επικοινωνιακός ή αξιόπιστος για να φτιάξει πελατολόγιο.τώρα αφού δεν μπορείς να γίνεις υδραυλικός ή ξυλουργός η ασχολία με το μακιγιάζ αποτελεί μιας πρώτης τάξης πρόταση.ΜΑΖΙ όμως με την εκπαίδευση για το μακιγιάζ (φαντάζομαι στα ΕΠΑΛ) καλό είναι να αποκτήσεις και γνώσεις σχετικά με τις πωλήσεις.Λίγοι καταλαβαίνουν ότι η δουλειά του πωλητή είναι κάτι το οποίο απαιτεί γνώσεις και μελέτη και ότι οι καλοί πωλητές/πωλήτριες είναι περιζήτητοι στην πιάτσα και ακριβοπληρωμένοι.Ετσι μπορείς να δουλεύεις σε ένα κατάστημα που πουλάει καλλυντικά και ταυτόχρονα να κάνεις τα κονέ σου για γάμους και ότι άλλο φανταστείς. Καλή επιτυχία!
Διαφωνω.Νομιζω το μακιγιαζ ειναι κατι που εχει εξελιχθει πολυ στις μερες μας.Οι περισσοτερες γυναικες περιποιουνται τον εαυτο τους με την βοηθεια καποιου μακιγιερ.Μπορεις να το εξελιξεις και μονη σου.Μπορεις να δουλεψεις σε καποιο μαγαζι καλλυντικων και να βρισκεις ταυτοχρονα πελατεια.Σιγα σιγα θα σε μαθουν.Εγω θα στο προτεινα.Συν οτι μπορεις να κυνηγησεις ευκαιριες αργοτερα σε μεγαλυτερες πολεις!
Ένας κολλητός του αδελφού μου είναι φωτογράφος. Για διάφορους λόγους, αποφάσισε να μην φύγει από την επαρχιακή πόλη που μένει και να την κάνει τη βάση του (η οποία δεν καν κοντά στην Αθήνα). Αυτός λοιπόν, φωτογραφήσει μεγάλα ντεφιλέ στην Αμερική, έχει φωτογραφήσει ζευγάρια όλων των εθνικοτητων την ημέρα του γάμου τους κι έχει κερδίσει 2η θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας γάμου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η επαρχία δεν είναι δικαιολογία για μη ανέλιξη. Αρκεί αυτό που κάνεις να το αγαπάς με πάθος και να το κυνηγάς.
Scroll to top icon