ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2019 | 11:11

Ghosting

Θεωρώ ότι το να σου κάνει ghosting η κοπέλα σου ή το αγόρι σου είναι ανεπίτρεπτο.Αλλα το να βγεις ένα ραντεβού με κάποιον και απλά να μην ενδιαφερθεί άλλο δεν το θεωρώ τόσο τραγικό.Δεν σε ξέρει δεν σου χρωστάει κάτι και τι ακριβώς να σου πει;Είπες κάτι μαλακίες που δε μ'αρεσανε;Ή το κλασικό δεν ταιριάζουμε τελικά;Μερικοί επιμένουν χειρότερα μετά.Ειμαι κοπέλα που έχω φάει απόρριψη οπότε ξέρω το συναίσθημα αλλα αν είναι ένας άγνωστος τότε ποιος χέστηκε ειλικρινά.Αν είναι κάποιος συμμαθητης σου που λιώνει για σένα τόσο καιρό οφείλεις μια εξήγηση αν όμως έτυχε μέσω dating app ξέρω γω ή σε είδε στο δρόμο και ουσιαστικά δεν τον ξέρεις τον αλλον ε ποτέ πρόλαβε να ερωτευτεί για να πληγωθεί κιόλας;
14
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρώ ότι τα άτομα που το κάνουν αυτό έχουν πάρα πολλά θέματα, και δεν είναι θέμα ότι δεν τους ενδιαφέρει, τους ενδιαφέρει να πάρουν τη προσοχή σου από σένα, σε πολύ ειδικές περιπτώσεις που δε παίζει κάτι σοβαρό σε σχέση με θέματα πάνω στη ζωή κλπ, άτομα που κάνουν κάτι τέτοιο τα ξεγράφεις τελειως, και δεν ξανασχολεισαι ακόμα και αν εμφανιστούν.
Δεν καταλαβαίνω τη δυσκολία του να πεις “χάρηκα πολύ αλλά δεν επιθυμώ να τα ξαναπούμε”. Ακόμα κι αν ο άλλος στενοχωρηθεί ή πληγωθεί του κάνεις ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμείς συνέχεια. Νομίζω ότι η ειλικρίνεια θα είχε λύσει άπειρα προβλήματα ακόμα κι αν είναι άβολη κάποιες φορές.
Μάλλον αυτό. Δεν τους ενδιαφέρει αρκετά οπότε δεν ασχολούνται καθόλου. Βέβαια δεν έχουν και φιλότιμο. Γιατί ακόμη και να μην σε ενδιαφέρει μια εξήγηση πρέπει να δώσεις. Πρέπει να είσαι και λίγο γάιδαρος δηλαδή.
@Serendy-pityΌταν κάποιος δεν μας ενδιαφέρει του λέμε ευγενικά δύο κουβέντες, σε αντίθετη περίπτωση χαρακτηριζόμαστε από έλλειψη καλών τρόπων όπως εγραψα πιο πάνω ή όπως καλύτερα το περιέγραψε ο TheSaintSir "γάιδαρος".
Επίσης, σε κάθε περίπτωση δεν τους ενδιαφέρει να συνεχίσουν να κρατούν φιλική ή ερωτική σχέση, αυτό είναι αυτονόητο.Η μια περίπτωση είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι να πουν, νιώθουν αμηχανία, οπότε επιλέγουν ως απάντηση να μη δώσουν σημεία ζωής. Η άλλη περίπτωση είναι αυτοί του άρπα-κόλλα ( δε με νοιάζει γι' αυτό χ€στηκα).
Ίσχυει και αυτό που είπε η πενθε. Παίζει να.μην ξέρεις και τι να πεις. Και σε αυτή τη περίπτωση είναι χειρότερα γιατί θα πεις κάποια βλακεία.. και ξέρετε αυτές οι λέξεις μπορεί να πληγώσουν τον άλλον αν δεν τις καλοδιαλεξεις. Πίο μικρός το πάθαινα φουλ δεν ήξερα τι να πω, ντρεπόμουν να.πω όχι μην το πάρει η άλλη και καλά άσχημα. Το οποίο με.εμπλεκε πολύ περισσότερο. Τεσπά.. στερνή μου γνώση..
Scroll to top icon