ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2019 | 16:59

ΣΧΟΛΗ

Χρωσταω πολλα πολλα μαθηματα. Προσπαθω να στρωθω και δεν μπορω. Λατρευα τα αρχαια,τα λατινικα,την εκθεση. Περασα ιστορια κ αρχαιολογια κ επελεξα την κατευθυνση τησ ιστοριασ. Νιωθω οτι δεν μπορω να μαθω απ εξω πλεον και η σχολη θελει παπαγαλια. Δεν ξερω τι φταιει, δεν μπορω ή μπορει και να μη θελω. Παραλληλα φυσικα δεχομαι απιστευτη πιεση απο το οικογενειακο μου περιβαλλον. Στεναχωριεμαι που τουσ εχω απογοητευσει ολουσ. Λατρευα την ιδεα να ειμαι φιλολογοσ, και ακομα δηλαδη. Δεν ξερω τι να κανω. Χρωσταω 20 μαθηματα, τα περισσοτερα δεν πηγα καν να τα δωσω. Πηγε στραβα απο την αρχη και εξαιτιασ καποιων αλλων συμβαντων. Δεν ξερω τι να κανω τωρα πραγματικα, να αφησω το πανεπιστημιο και να ακολουθησω κατι αλλο? Πωσ να πιεσω τον εαυτο μου να μαθει απ εξω ολα αυτα τα μαθηματα? Πωσ να αποφασισω τι πρεπει να κανω,ποιο ειναι το σωστο ??
4
 
 
 
 
σχόλια
Προτείνω να μην παρατήσεις τη σχολή σου εφόσον σου αρέσει η ιδέα να γίνεις φιλολογος. Μην απογοητευεσαι και πάρε τα πάνω σου... Προσπάθησε απο δω και μπρος να περνάς όλα τα μαθήματα του εξαμήνου και παράλληλα να περνας και μερικά από τα χρωστουμενα αλλά έναν εφικτό αριθμό αυτών. Για παράδειγμα στο επόμενο εξάμηνο έχεις 6 μαθηματα διαβάζεις όσο το δυνατόν καλύτερα έτοιμη να τα περάσεις και διαβάζεις και 3-4 από τα χρωστουμενα. Μην τα βλέπεις βουνό μην λες έχω 26 θα λες έχω 10 αλλά (6+4) αλλά αυτά τα 10 θα τα διαβάσω, γιατί αν πας να διαζεις κούτσα στραβά τουρλουμπουκι τα 26 δεν θα περάσεις κανένα
Για μενα τη σχολη δεν την αφηνουμε για κανενα - σχεδον- λογο. Ειναι κριμα. Περνα έστω 2 μαθήματα ανα εξεταστικη, αλλα μην τα παρατάς. Λυπαμαι τοσο πολυ οταν ακουω ανθρώπους να παρατάνε τις σπουδές τους. Ειχα αφησει κ γω τη σχολη μου εντελως για 1,5 χρονο,ισα που γραφομουν στα μαθηματα για να μη διαγράψουν απο το μητρώο. Ζοριστηκα τοσο πολυ οταν την ξαναξεκινησα. Αλλα δεν τα παράτησα. Κανε το ιδιο. Μπορεις. Σιγα σιγα, δεν πειραζει, αλλα καν το. Φιλακια αγαπουλα!
Μαθαίνεις τα σος, κάνεις και κανένα σκονάκι και βγαίνει μια χαρά. Πάρε το πτυχίο σου και δες να κάνεις κάποιο πιασάρικο μεταπτυχιακό. Μην το δραματοποιεις τόσο πολύ.
Scroll to top icon